Coach eindhoven Stress en burn out

Leuk om kennis te maken

Ik ben Monique van Laarhoven, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Monique

Ik ben Monique van Laarhoven , samenwonend en moeder van 3 jongens .

Sinds 1991 vlieg ik deeltijd de wereld rond, inmiddels als leidinggevende op zowel continentale als intercontinentale vluchten. Daarnaast heb ik sinds 2010 een praktijk in Complementaire geneeskunde en Coaching.  

Sinds mijn burnout in 1997, mede als gevolg van onverwerkte rouw, ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen ik. Wie ben ik, wat doe ik hier en waar word ik blij van. Deze zoektocht heeft geresulteerd in een passie voor de mens in zijn geheel. Vele opleidingen en cursussen volgden om meer kwaliteit van leven te genereren . In eerste instantie voor mezelf en later voor mijn cliĆ«nten . 

Levensvreugde

Burnout heeft mijn verhoogde aandacht omdat het me aan het hart gaat dat zoveel mensen nog niet durven te erkennen dat ze zichzelf onderweg verloren zijn. 

Door mensen weer de regisseur in zichzelf te laten vinden en hun eigen leven weer te leven in plaats van overleven komt er weer ruimte voor
levensvreugde. 

Ik vind het telkens weer een voorrecht om met mensen op pad te mogen, heerlijk in de natuur te bewegen en het lichaam weer in een gezonde conditie te krijgen.

De beloning is dat mensen uiteindelijk blij en gezond weer afscheid nemen.

MOnique

Mijn missie

Ervoor zorgen dat je weer blij en gezond afscheid van mij neemt. 

Om gecoacht te worden door Monique

zul je moeten wonen in:

Noord Brabant

Ons team werkt in heel Nederland, Monique werkt o.a. vanuit Noord- Brabant

Limburg

Ons team werkt in heel Nederland, Monique werkt o.a. vanuit Limburg

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats rijdt Monique graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Monique is goed in:


coaching burn out Groningen
Omdat ik vastliep in mijn baan door verschillende externe (onderwaardering) en interne factoren (overgangsklachten) kwam ik bij Monique terecht. Zij liet me zien dat ik de moeite waard ben om gewaardeerd te worden in het werk en privé. Door de sessies in de buitenlucht, wandelen en verschillende oefeningen doen in de bossen, werd ik in mijn hoofd weer rustig en kon het aan om in een nieuwe baan bij een andere werkgever te starten die me beter bij mij past. Ik zit weer beter in mijn vel. Dank je wel Monique!!

Iemand die veel aan de coaching van Monique heeft gehad

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
arrow_drop_up arrow_drop_down