coaching burn out uithoorn

Leuk om kennis te maken

Ik ben Saskia van Duist, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Mijn naam is Saskia…

Ik heb jarenlang ervaring in de zakelijke jungle als manager. Naast focus op resultaat stuurde ik teams altijd aan met een natuurlijke, menselijke maat. Mijn grootste drive? Mensen plezier en warmte laten beleven (privé en in hun werk) zodat ze in hun eigen regenwoud kunnen dansen. Vertrouwen laten groeien zodat ze tegen hun eigen boom kunnen leunen als het gaat stormen, om daarna weer in vrijheid aan lianen te kunnen slingeren. Mijn mooiste resultaat; jou gezond en duurzaam de top van je eigen wereld laten bereiken!


Mijn burn-out…

Op een dag na een auto-ongeluk, na mezelf volledig te hebben opgebrand in mijn salesmanager rol, kon ik op mijn 32ste mijn bed niet meer uit. Ik, de alleskunner, durfde de telefoon niet eens meer op te nemen. Hevige paniek sloeg toe, want afhankelijk was ik nog nooit geweest. Toen was burn-out nog een groot taboe, maar ik had een hele kundige en fijne hr-manager. 9 maanden duurde het. Mijn wereld ging pas weer open toen ik ging lopen; bij toen 1 van de eerste loopcoaches van Nederland. Op latere leeftijd breidde ik mijn ervaring en interesse, in de menselijke natuur, uit met een studie Psychosociaal Counseling. 

De cirkel was rond toen Ruud Meulenberg me vroeg, om mij bij zijn team van toppers aan te sluiten! 


De roep van je natuur…

Als mensen bij mij komen vanwege stressklachten, burn-out of soms zelfs in volledige wanhoop omdat ze niet weten wat ze hebben, zoeken ze naar een oplossing. Iedereen heeft dan z’n eigen verhaal.

Stress ontstaat bij iedereen anders, kent bij iedereen z’n eigen oorzaak. De uiting kan van alles zijn; hoofdpijn, angst, gewrichtsklachten… de lijst is eindeloos. Zeker is dat het jouw zwakke plek zoekt. Dat het datgene aanraakt wat jou, jou maakt.

Door verlies van controle over lichaam, geest en vaak zelfs eigen leven, ga je onrustig op zoek naar een oplossing. Je probeert alles, of start een eindeloze zoektocht naar herkenning. Soms is datgene wat het veroorzaakt voor jou zelfs zo groot, dat je even niets probeert, het liefste er voor wegloopt of onder een steen kruipt.

Belang van bewegen

 Uitgeput, zijn alle prikkels je te veel. Je voelt je vaak eenzaam, want de mensen in je omgeving begrijpen niet waar de “oude jouw” ofwel “oude ik?” is gebleven. Die sterke, alles oplossende, nooit klagende en altijd maar doorgaande kracht die zij kennen. Ze vragen je soms letterlijk waar hun rots in de branding is gebleven…

Daar waar de oorzaak en uiting voor iedereen anders is, is 1 ding voor iedereen hetzelfde. 


Jouw natuur

Stress is namelijk levens-veranderend, jij verandert of liever gezegd jouw natuur roept je  – waarschijnlijk na al een hele lange tijd grensverleggende rots te zijn - tot de orde. Dit is het moment om samen het avontuur aan te gaan. Hoe eenzaam en onbegrepen je ook voelt, je hoeft dit niet alleen te doen.

Samen gaan we aan de slag om in de natuur, jouw natuur te vinden. Pakken we op een gezonde en beproefde manier jouw klachten bij het hertengewei aan, onderzoeken we samen - met de natuur als vertrouwde bewaarplaats- waar je klachten vandaan komen. 

Hoe we jouw natuur weer tot leven kunnen brengen. Die natuur waar je al zolang overheen stapt, die je vanuit overlevingsdrang al zolang onder het mos hebt gestopt of die je al zolang in die holle boom hebt achtergelaten.


BERG-Methode

Samen zorgen we er met de BERG-methode van Ruud Meulenberg voor dat jij weer fit jouw pad kan bewandelen. Je weer gezond, alle door jou gekozen avonturen aan kan, met jouw natuur als duurzame basis.

Met de BERG-methode en mijn inmiddels opgebouwde kennis en specialisme, brengen we (levens-) ervaring en jouw verhaal bij elkaar. Zo zorgen we samen dat jij op jouw kompas en tempo, weer vol energie en zelfverzekerd in je eigen natuur kan stappen.

We laten in weer en wind jouw woud weer groeien, met voldoende eigen bomen om tegen te leunen… Een beter leven na je burn-out is het beste wat je nu kan overkomen!

'Een verandering vindt niet alleen plaats in je hoofd, een verandering moet je ook voelen en vooral DOEN'

Coaching burn out Mijdrecht

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach ben ik onderscheidend in de zin dat ik mensen door middel van bewegen in de buitenlucht hun eigen kracht weer laat voelen en dat ze van daaruit weer weten wat ze willen en vooral hoe ze het willen. Dit maakt mensen zelfbewust en weerbaar. Elementen die enorm bijdragen aan een duurzaam herstel van overspannenheid en burn-out. 

Om gecoacht te worden door Saskia

zul je moeten wonen in de provincie Zuid Holland.

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Noorden rijdt Saskia graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. 


Saskia is goed in:

De ervaring met Saskia

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marieke
Ontreddering, gevoel van hopeloosheid, slecht slapen en concentreren, de lijst was eindeloos toen ik startte met het coaching traject. De kennismaking met Saskia was prettig en naast goed kunnen luisteren legde ze gelijk de vinger op de zere plek. Pijnlijk, maar ook de bedoeling! Hier had ik iets aan. Gedurende onze sessies in de duinen en het bos vielen er veel kwartjes en kon ik week op week vooruit. Eerst om te begrijpen waarom het gaat zoals het gaat, tot de ervaring dat het ook anders, beter, kan. Weer gaan voelen en 'uit mijn hoofd'. Op mezelf gaan vertrouwen, ik ben oke zoals ik ben, En wie ben ik eigenlijk? enzovoorts.  Ik kan het niet anders omschrijven dat Saskia me geholpen heeft steviger te staan, mijn wortels te voelen en te zien wat voor een prachtige 'boom' ik ben :-)  


Dankjewel! 


Lieve groet van Marieke 

Ms. Nameless
Add Your Stars
 Sammy-Liz

Ik heb een reis gemaakt, terug naar mijzelf, met Saskia als mijn guide. 

Ze heeft mij geconfronteerd; spiegels voor gehouden; onderwerpen in een ander licht gezet; pijnpunten gezien en aangeraakt. 


Saskia is een fijn mens die zich in je kan verplaatsen en toch het overzicht kan bewaren. 

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor de reis terug naar mezelf. 🙏🏻❤️🦋

Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


arrow_drop_up arrow_drop_down