Coach Joure: stress en burn out

Leuk om kennis te maken

Ik ben Wies ten Kampe, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Wies ten Kampe

Ik ben moeder, ondernemer, echtgenoot, dochter, zus en vriendin. Ik ben betrokken, nieuwsgierig, analytisch en sociaal. Het aangeven van grenzen is niet iets wat mij makkelijk af gaat, voortdurend balanceren tussen willen en kunnen en in mijn geval alles willen kunnen.

 


De stopknop

Gelukkig heeft mijn lichaam een hele duidelijk stopknop en dat is voor mij de redding geweest om niet in een burn out te belanden. Door bewustwording, inzicht, beweging, ademhaling, meditatie, en ook door mijn hond want door hem kom ik elke dag buiten, heb ik een balans gevonden. Ik ga graag met je op zoek naar waar jouw balans ligt en wat er voor nodig is om die te vinden en te behouden.

.

Mijn fascinatie

Van jongs af aan ben ik altijd gefascineerd geweest door wat mensen beweegt en hoe  het denken, doen en voelen samenhangt en daarnaast door de ongelofelijke complexiteit van de mens en de menselijke geest. Door opleiding, werk- en levenservaring heb ik steeds meer inzicht in die complexiteit van met name de menselijke geest gekregen en ook in de handvaten hoe deze te sturen.   


Mijn werk

 Ik heb het voorrecht gehad om 10 jaar geleden van mijn fascinatie uiteindelijk mijn werk van te kunnen en durven maken. Ik werk sindsdien als trainer en coach. Het is zo waardevol om mensen te zien groeien en ontwikkelen en samen aan de slag te kunnen met het creëren van inzicht, belemmeringen, valkuilen etc.

Wies ten Kampe

Coaching bij stress en burnout

Mijn aandachtsgebied is coaching en training in en rondom werksituaties, ik coach daar waar mensen of teams vastlopen of er een wens is tot verandering.

Om gecoacht te worden door Wies

zul je moeten wonen in Friesland

Buitenlucht en coaching

 

In deze 10 jaar zag ik bij anderen en mijzelf hoe belangrijk en heilzaam het fysieke bewegen is . Daarnaast zag steeds vaker bij de mensen die ik coachte dat vele tot rust kwamen door buiten te zijn en door beweging.

  

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Kennismaken met Wies? (reken af met stress en burnout)

arrow_drop_up arrow_drop_down