Wies: Leuk om kennis te maken

Ik ben Wies, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Wies

Ik ben moeder, ondernemer, echtgenoot, dochter, zus en vriendin. Ik ben betrokken, nieuwsgierig, analytisch en sociaal. Het aangeven van grenzen is niet iets wat mij makkelijk af gaat, voortdurend balanceren tussen willen en kunnen en in mijn geval alles willen kunnen.

De stopknop
Gelukkig heeft mijn lichaam een hele duidelijk stopknop en dat is voor mij de redding geweest om niet in een burn out te belanden. Door bewustwording, inzicht, beweging, ademhaling, meditatie, en ook door mijn hond want door hem kom ik elke dag buiten, heb ik een balans gevonden. Ik ga graag met je op zoek naar waar jouw balans ligt en wat er voor nodig is om die te vinden en te behouden.

Mijn fascinatie

Van jongs af aan ben ik altijd gefascineerd geweest door wat mensen beweegt en hoe  het denken, doen en voelen samenhangt en daarnaast door de ongelofelijke complexiteit van de mens en de menselijke geest. Door opleiding, werk- en levenservaring heb ik steeds meer inzicht in die complexiteit van met name de menselijke geest gekregen en ook in de handvatten hoe deze te sturen.   

Mijn werk
Ik heb het voorrecht gehad om 10 jaar geleden van mijn fascinatie uiteindelijk mijn werk van te kunnen en durven maken. Ik werk sindsdien als trainer en coach. Het is zo waardevol om mensen te zien groeien en ontwikkelen en samen aan de slag te kunnen met het creƫren van inzicht, belemmeringen, valkuilen etc.

Coaching bij stress en burnout

Mijn aandachtsgebied is coaching en training in en rondom werksituaties, ik coach daar waar mensen of teams vastlopen of er een wens is tot verandering.

Om gecoacht te worden door Wies zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Wies?

Kennismaken met mijn team van experts?