Een stevige spiegel bij een burn-out? Onderstaand bericht ontvingen we van ‘D’, die gecoacht werd door Monique

Ik wil je nog heel graag bedanken dat je in dit proces naast mij hebt gestaan. Ik voelde me veilig bij jou en durfde alles met je te delen. Dit was voor mij heel belangrijk en waardevol.

Vanaf het begin heb je me de spreekwoordelijke spiegel voorgehouden. Je gaf me nieuwe inzichten, een kijk op het leven en op mezelf die nieuw voor me was en je hielp me om de dingen die ik wist ook daadwerkelijk te voelen. 

Ik ben dankbaar voor je ondersteuning, voor de inzichten, de stappen die ik heb gezet en dit hele traject. Dankjewel Monique!!

Heb je last van een burn-out of stevige stress?

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Gerelateerde artikelen

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Paul Ritzen
  Ik ben in gesprek gegaan met burnout coach Paul Ritzen.
  We zijn gaan wandelen en ik had de gelegenheid om mijn verhaal en klachten te omschrijven. Het gesprek verliep ook meteen soepel en Paul geeft je ook meteen vertrouwen. Hij luistert naar mij en denkt ook echt mee hoe hij of een ander mij het beste kan helpen. Neemt ruim de tijd en geeft mij advies en oefeningen die mij kunnen helpen. Gesprek was volledig kosteloos en het is echt zo dat men naar mijn verhaal luisterde en oprecht wil helpen, en zegt ook eerlijk als men verwacht als ze je niet kunnen helpen, maar geeft ook tips en advies wat ik beste kan doen.
  Paul Ritzen ervaar ik als een:
  -Zeer fijne coach die echt naar je luistert.
  -Je vertrouwen geeft tijdens eerste kennismaking.
  -100% niet op geld uit is maar echt eerlijk oprecht advies geeft.
  -Heb veel mensen gesproken, bij andere instellingen, maar je merkt dat het deze coach eerlijk en oprecht wil helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *