”De coaching door Meulenberg was verrassend en plezierig. Alleen al het feit dat we nooit ergens binnen afspraken, maar altijd buiten, in de natuur. Dat zorgde er alleen al voor dat er een soort rust neerdaalde die gesprekken en oefeningen vergemakkelijkte. Het stuifzand was de tekentafel en bomen waren de muren van de behandelruimte. 

Volledige aanpak bij stress

Tijdens de gesprekken ging mijn coach geen enkele punt voorbij, alles was bespreekbaar. Door oefeningen en de intensieve gesprekken ben ik dichter bij de kern van de relatie tussen mijzelf en het werk geraakt. Ik ben het werk niet, maar ik doe mijn werk. Wel met enthousiasme, maar het werk is niet mijn alles. Grenzen stellen werd door mijn coach zeer invoelbaar gemaakt, waardoor ik de kans krijg om mijn eigen grenzen beter te bewaken.

Persoonlijke zoektocht

Door buiten te zijn en door fysieke inspanning te combineren met gesprekken en oefeningen ben ik een ontzettend stuk heel verder geraakt op mijn zoektocht naar balans in het leven. Met dank aan Meulenberg Training & Coaching!”

Lees andere ervaringsverhalen..

Wil je dat wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben we duizenden mensen geholpen.

Hulp bij stress en een burn-out van een young professional

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *