Mijn ervaring met een burn-out coach: Lees hieronder het verhaal van ‘P’

Op een gegeven moment zegt je lijf: “ik kan niet meer”. De vakantie die je net hebt gehad heeft niets opgeleverd. Het lontje is nog net zo kort als ervoor. Je ziet niet meer waar de rek en het plezier zit.

Lees ook: Hulp bij burn-out

Tijd om hiermee aan de slag te gaan. Niet in een setting van recht tegenover elkaar maar waarbij je letterlijk in beweging komt. Via de site van Meulenberg kwam ik uit bij Roberto. Hij heeft mij op zijn eigen rustige en gerichte wijze letterlijk en figuurlijk stap voor stap vooruit geholpen.

Door het lopen in de natuur geeft je lichaam al aan wat je wel/niet kan en ervaar je wat stress met je lichaam doet; meteen dus ook hoe je meer kan ontspannen en weer meer plezier te krijgen in wat je doet.

Door meer lichamelijke ruimte te krijgen ontstaat er ook weer ruimte in je hoofd en kan je gerichter nadenken over wat je anders zou willen doen. Door de concrete oefeningen in de natuur ervaar je ter plekke hoe je dit kan doen en wat het oplevert. Hierdoor kon ik er met mijn omgeving ook beter over praten.

Inmiddels sta ik weer meer ontspannen in het leven; heb een baan gekozen die gerichter aansluit bij mijn kernwaarden en geniet er volop van. Stress-volle situaties kom je altijd wel weer tegen, maar ik kan er dichter bij mezelf blijvend bij omgaan.

Lees ook: Wat doet een burn-out coach?

Lees andere ervaringsverhalen..

Wil je dat wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben we duizenden mensen geholpen.

Hulp bij burn-out en stress

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Gratis e-book:
zo herken je
een burn-out
(Inclusief checklist)

Voorkom dat je energiereserves definitief leeg raken en je in een ernstige burn-out belandt met alle gevolgen van dien. Met dit e-book leer je de symptomen tijdig herkennen.

e-book-symptomen-burnout

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *