Op 31 december vond ik het genoeg. Ik had aan alles een hekel gekregen en het meest nog aan mezelf. Als je al aan een beter begin dacht voor het volgende jaar is er over praten dan een goed voornemen. Ik wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik mailde naar Meulenberg Training & Coaching, weet jij of t nog  weer leuk kan worden? Ik wilde serieus alleen maar over leuke dingen praten. 

Maanden later inmiddels merk ik dat ik niet zo nodig naar New York hoef te verhuizen of een beroemde schrijfster te zijn om lekker in je vel te zitten. Stapje voor stapje veranderde alles door vraag van mijn coach en antwoord aan mezelf en uiteindelijk inzicht. Alles kan ik niet veranderen maar ik heb nu overzicht over mijn eigen leven. Met het gevolg dat ik zekerder en vrolijker ben.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland en zeer ervaren in het oplossen van stress en burn-out klachten.

Ik dacht dat mijn coach had opgebeld naar iedereen met de mededeling ” je doet aardig, of anders..” Ha ha het kwam door mezelf.  Ik ben het zelf die de sfeer bepaald. Pff, om een lang verhaal kort te maken, gelukkig gelukt. Mooi, bedankt man.”

Lees andere ervaringsverhalen..

Hulp bij burn-out en stress

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *