Page content

Burn out coach Sittard: Effectieve burn out en stress coaching

Burn out coach Sittard: Effectieve burn out en stress coaching

Burn out Coach Sittard: Ben je op zoek naar coaching bij burnout en stress in de regio Sittard? Meulenberg Training en Coaching is actief in burnout- en stressbegeleiding in heel Limburg. Ons team van coaches is actief in heel Nederland. Hier hanteren wij altijd dezelfde werkwijze.

Dat wil zeggen dat we je helpen in beweging te komen door de natuur in te gaan en te werken aan jouw herstel.

Onze aanpak is gebaseerd op:

  • Bewegen
  • Eten
  • Rust
  • Gedrag

Meer info? Berg-Methode

 

 

Lees meer over coaching bij stress & burn-out in Sittard

Burn-out coach Sittard

Verhaal uit de praktijk

Herstellen van een burn-out hoeft geen 2 jaar te duren! Het is al ruim 2,5 jaar geleden dat ik in een burn-out belandde. Na de nodige medische onderzoeken en uitsluitingen werd het me steeds duidelijker. Ergens had ik iets niet goed gedaan…. Mijn energie was volledig weg, mijn leven stond stil, het enige wat ik deed was ademhalen en zelfs dat ging me niet goed af….

Zo snel mogelijk herstellen

Beter worden, ik wilde niets liever dan beter worden en wel zo snel mogelijk. Via de huisarts ingezet op psychosomatische fysiotherapie en psychotherapie. Via mijn eigen netwerk runningtherapie gedaan en collega’s om raad gevraagd. Gezonder gaan leven, voedzamer gaan eten, yoga en ook nog online 2 cursussen gevolgd die me zouden helpen weer energiek en gezond te worden. Maar alles behalve ging het snel….

En begrijp me goed, want ik wil niemand hierbij te kort doen, allen hebben met hun expertise zeker in het moment hun steentje bijgedragen. Maar toch blijf ik klachten houden zoals beperkte energie, hoofdpijn en een kort lontje. Schouders eronder en net iets te lang doorgaan zitten nog zeker in mijn systeem. Blijkbaar is er door niemand de vinger op de zere plek gelegd.

Weer aan de gang na burnout

Na een jaar ziek zijn ben ik weer aan de slag gegaan. In het begin heel voorzichtig, met 2x een half uur per week. Maar uiteindelijk weer voortvarend en gedreven net als voorheen. Iedere week er graag een uurtje bij om toch maar weer dat moment te bereiken van volledig up-and-running te zijn.

Lees het complete verhaal

Burnout- en stresscoaching in Sittard

Je kunt bij ons terecht voor

Ontmoet ons team met coaches

Onze coaches zijn actief met burnoutcoaching en stresscoaching in Limburg. Maak kennis met onze coaches en ontdek direct welke coach bij jou past wanneer je in Sittard woont.

Ons team

Omdat we altijd buiten coachen, is een locatie altijd dichtbij. Voor een geschikte burnoutcoach in de regio Sittard kun je dus denken aan: Geleen, Limbricht, Born, Susteren, Echt, Brunssum, Maria-hoop, Stein, Beek, Urmond

 

 

 

Direct contact met een burn out coach in Sittard?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op:

Comment Section

0 reacties op “Burn out coach Sittard: Effectieve burn out en stress coaching

Plaats een reactie


*