Coach Almere: Stress en burn out

Leuk om kennis te maken

Ik ben Roberto Gutierrez, trainer bij Meulenberg Training & Coaching

Over Roberto Gutierrez

Mijn carriere heeft zich sinds de schoolbanken vooral afgespeeld in de commerciële wereld. Na veel teams geleid te hebben, meerdere carrierestappen te hebben gezet, ben ik het trainersvak in gerold. 


Mijn persoonlijke ervaring met burnout in combinatie met mijn opleiding en werkervaring. zie ik het als mijn missie om het bedrijfsleven in Nederland stress en burn-out vrij te krijgen.


Daarom help ik leidinggevenden en werkgevers met het voorkomen van langdurig verzuim door stress en burn-out

bij hun medewerkers, zodat onderbezetting en hoge verzuimkosten kunnen worden vermeden.

Dit doe ik door de medewerkers beter met stress te leren omgaan en hun fysieke en mentale veerkracht te vergroten, met als resultaat dat ze niet in een burn-out terecht komen of juist voorspoedig herstellen.


Burnout

Na mijn HBO opleiding Commerciële Economie kwam ik in mijn eerste leidinggevende functie terecht en heb jarenlang verschillende managementfuncties.

Totdat ik op een bepaald moment mijzelf voorbij rende en ik stressklachten kreeg die ik negeerde. Daardoor kwam ik in een burn-out terecht.

Om leren gaan met stress

Tijdens mijn herstel werd ik zelf gecoacht en besefte mij o.a. dat een managementfunctie mij niet meer gelukkig maakte.

Dus nam ik een moedig besluit:

Ik stopte met mijn baan en ging onderzoeken wat ik ‘echt’ wil en bij mij past. Ik kwam er achter dat ik mijn drijfveer om ‘anderen te motiveren en verder te helpen‘ wilde combineren met mijn eigen ervaring met stress en burn-out, om mensen beter te leren omgaan met stress en een burn-out te voorkomen op de werkvloer.


Opleiding

Het volgen van de coaching-opleiding ‘Stresscounselor‘ bij Sonnevelt Opleidingen, was op dat moment daarom voor mij een voor de handliggende keuze. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in Mental Coaching en Life Coaching.

Na een leerzame periode vol bewustwording en persoonlijke groei heb ik durven kiezen voor mijn eigen geluk en help ik succesvol anderen met het beter leren omgaan met stress.Roberto Gutierrez

Voor iedere klant een passende expertise

WErkvermogen medewerkers vergroten

Altijd het juiste aanbod

Ieder lid van Meulenberg Training & Coaching heeft veel verstand van burnout en stress. Maar dat onderwerp heeft zoveel uiteenlopende onderwerpen, dat een ieder van ons zich specialiseert op een bepaald onderwerp. 


Zo kennen we trainers die in de sector burnout en stress, zich specialiseren in loopbaan begeleiding, ademhaling, belemmerende overtuigingen, kennisoverdracht, etc. Dat is weer heel anders dan de discipline om leidinggevenden te helpen hun medewerkers anders aan te gaan sturen om het uitvalpercentage te verlagen. 


Ieder van ons kent zo zijn expertise, waar onze klanten handig gebruik van weten te maken.  

Roberto's specialiteiten

Roberto werkt door heel Nederland, altijd buiten, altijd in een natuurlijke omgeving. Roberto is goed in het trainen van teams en groepen waarbij het verzuim als gevolg van stress en burnout te groot is, of te groot dreigt te worden. 


Meer weten over:

Preventietrainingen

Ontdek onze gespecialiseerde, preventieve aanpak. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor medewerkers beter en duurzamer weten te presteren zonder ziekteverzuim

Teamtrainingen

Versla strubbelingen in teams. Laat teams onderling vertrouwen opbouwen en beter communiceren. Uit onderzoek blijkt dat dit erg effectief werkt tegen ziekteverzuim!

Kennismaken met Roberto?

Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down