Regelmatig krijgen we mails van dankbare klanten die een heel nieuw leven hebben opgebouwd door de begeleiding van één van onze deskundige coaches. We zijn daar enorm blij mee natuurlijk! Soms geven deze mensen toestemming om dit te mogen delen met andere mensen die wellicht nog aan de start van een soortgelijk proces staan.

Hieronder vind je de ervaring van ‘E.K’ die gecoacht werd door Gerda. Let op: dit is de letterlijke tekst die we hebben ontvangen.

”Ik zag tegen elke dag op”

Hallo Gerda,

Allereerst wil ik je danken voor alle hulp en de energie die je in me gestoken hebt om me weer terug op de rails te krijgen, want dat punt hebben we inmiddels weer bereikt.

Bij onze kennismaking stond ik op een punt dat ik op geen enkele wijze meer plezier wist te halen uit mijn leven. Het werk waar ik voor leef en mijn ei in kwijt kon, de voetbalclub waar ik veel tijd doorbracht om te ontspannen, en zelfs mijn kinderen waren allemaal vijand of angstbron geworden leek het wel. Ik zag op tegen iedere dag en dit werd merkbaar bij alles en iedereen om me heen.

Ik voelde me zoals de scheve onaantrekkelijke boom in het bos waar we veel gelopen hebben. Besluiten nemen en voorop lopen werd structureel veranderd in verstoppen en prioriteiten voor me uit schuiven. Ik heb me heel klein en slecht gevoeld en besefte dat ik hulp nodig had om me te herpakken. Met name de keuze om verliefd te worden op een ander en mijn gezin hiermee komt dat besef pas te laat. Hoogste tijd om hulptroepen in te schakelen.

De manier waarop je me situaties liet inzien en me een spiegel voor wist te zetten smaakte al snel naar meer en langzaam maar zeker kwam de zin weer terug om te vechten tegen mijn angsten en zelfbeeld. De sessies in de bosrijke omgeving kwam veilig over en ik wist me open te zetten, terwijl ik je wijze raad hebt opgezogen en inmiddels al naar meerdere mensen en mijn kinderen 10 voorwerpen heb gegooid. Ik snapte het niet altijd gelijk maar heb het boek aangeschaft om meer te willen leren over de denkwijze van de mens en vooral mijzelf.

Ik heb niet alleen mezelf teruggevonden maar heb er ook veel nieuwe dingen bijgeleerd, en dat in een prettige omgeving, een goed tempo, en op een aangename manier. Nu is het zaak om eerlijk te blijven en om te accepteren dat ik mensen heb gekwetst.

Ik wil nu alleen nog maar goed doen.

Dank je wel Gerda.

Lees andere ervaringsverhalen..

Wil je dat wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben we duizenden mensen geholpen.

Hulp bij burn-out en stress

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *