”Je leeft maar 1 keer en daar moet je van genieten. Echter kan stress dit genieten erg in de weg zitten. Zo was het bij mij. Een paar maanden geleden beheerste stress nog een groot deel van mijn dag. Deze stress was een gevolg van de burn-out die ik 2 jaar geleden gehad heb (op mijn 16e).

Herstellen van burn-out

Zelf ben ik op zoek gegaan naar een goede manier om deze stress aan te pakken en kwam bij mijn coach terecht. Na 8 keer trainen met mijn coach heb ik geleerd met stress om te gaan en het niet langer een storende factor in mijn leven te laten zijn. Hij laat je op een praktijk gerichte, moderne en actieve wijze inzien hoe je stress de baas kan zijn. Ik raad zijn trainingen aan iedereen  aan.

Jong burn-out

Zeker aan jongeren met stress klachten, omdat ik heb gemerkt dat het op een sportieve manier aanpakken van je stress klachten niet alleen een stuk leuker is maar ook nog meer effect heeft. Een aanpak als die van Meulenberg Training & Coaching vind je nergens anders. Na drie jaar was ik eindelijk van mijn klachten af”

Lees andere ervaringsverhalen..

Hulp bij stress en een burn-out van een young professional

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Onze artikelen over jongeren met burn-out

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland en zeer ervaren in het oplossen van stress en burn-out klachten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *