Het was bijzonder prettig om de sessies met mijn coach in de buitenlucht te doen. Regelmatig waren de gesprekken confronterend en emotioneel, maar vooral heel waardevol. 

Zeker toen er in de periode van coaching in de privé sfeer ook nog eens drie vrij heftige gebeurtenissen tegelijk plaats vonden, heeft mijn coach mij geholpen voor mezelf te kiezen. 

Mist weer uit mijn hoofd

Na een hele lange tijd is de ‘mist’ in mijn hoofd eindelijk weer wat opgetrokken en kan ik weer positief naar de toekomst (en mezelf) kijken. 

M.S.

Lees andere ervaringsverhalen..

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland en zeer ervaren in het oplossen van stress en burn-out klachten.

Hulp bij stress en een burn-out

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *