Niet gecoacht willen worden in een kantoor: ”Toen ik door kreeg dat ik een burn-out had, zat ik alleen nog maar op de bank en alle prikkels waren me teveel. Ook naar buiten gaan werd hierdoor een grote stap. Ik wist dat een gesprek achter een bureau voor mij niet genoeg zou zijn om hier uit te komen. 

In de coaching heb ik het dan ook als erg positief ervaren dat ik door middel van de gesprekken en oefeningen ook nog eens mijn conditie op een rustig tempo op kon bouwen door het sjoggen. Hierdoor heb ik geleerd dat ik mijn lichaam in kan zetten om te herstellen en dus niet alles met mijn hoofd hoef te doen. Ook bouwde ik op die manier weer een stukje zelfvertrouwen op.

Teveel prikkels

De reden om niet in een kantoor gecoacht te willen worden was met name de enorme prikkelgevoeligheid en een negatieve vicieuze cirkel in het herstelproces.”

Lees andere ervaringsverhalen..

Wil je dat wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben we duizenden mensen geholpen.

Hulp bij stress en een burn-out

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *