“Ik ben een vrouw van 36 jaar, moeder van twee kinderen van 12 en 8 jaar en zelfstandig onderneemster. Al langere tijd voelde ik me niet lekker in mijn vel, had allerlei vage klachten en was ik alles behalve stressbestendig. Er hoefde maar iets te gebeuren op de winkelvloer (mijn eigen bedrijf/drogisterij) of thuis en ik was compleet van slag. Tot huilend toe en zelfs met niet heel aardige sneren naar het personeel, wat toch echt top meiden zijn.

Steeds dacht ik er wel weer bovenop te komen. Gewoon kop ervoor en doorgaan was vooral mijn motto. Totdat we terugkwamen van een heerlijke ontspannen vakantie en een van mijn personeel tegen mij zei dat het zo echt niet langer verder kon.

 Ik heb direct contact gezocht met mijn arbeidsongeschiktheid verzekering en ben op internet gaan zoeken wat ik er zelf aan kon doen. Ik kwam op de website van Meulenberg terecht en de methode van bewegen in de natuur en tegelijk één op één coaching sprak mij direct aan.

De stap zetten om hulp te zoeken

Ik heb een mail gestuurd en werd vrij snel terug gebeld voor het maken van een afspraak. Zo kwam ik bij mijn coach terecht.

Ik voelde mij direct op mijn gemak tijdens het intakegesprek, dat tijdens het wandelen plaatsvond.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland en zeer ervaren in het oplossen van stress en burn-out klachten.

In het begin ging ik elke week naar Assen, later afbouwend met steeds een langere periode ertussen. We gingen kleine stukjes hardlopen (ook ongetraind goed vol te houden) en de rest wandelen en onderwijl vonden de gesprekken plaats. Hij stelde mij de vragen waar ik tegenaan liep en tekende in het zand om de dingen te verduidelijken. Het was een ontzettend fijne manier van coaching. Genieten van de natuur en ondertussen hard aan jezelf werken. In mijn geval waren 10 sessies voldoende.

Ik merk dat ik ontzettend gegroeid ben als persoon. Ik kan de dingen die gebeuren en niet leuk zijn, veel beter loslaten en naast me neerleggen. Ook kan ik veel beter omgaan met moeilijkheden en tegenslagen. En ik ga nog steeds 2 a 3  keer per week hardlopen. Niet alleen ikzelf merk echt verbetering in mijn dagelijks leven, maar ook mijn omgeving.  Ik krijg zelfs complimenten van mijn personeel dat ze echt merken dat ik anders in het leven sta en de sfeer op de werkvloer verbeterd is

Een absolute aanrader voor iedereen die het even niet meer ziet zitten. Niets om je voor te schamen.”

Lees andere ervaringsverhalen..

Hulp bij burn-out en stress

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *