”Maart vorig jaar kreeg ik de kans om met Gerda te werken aan de acceptatie en herstel van mijn burn-out. Op mijn werk trok ik alles naar mij toe, kon niet meer positief denken, had geen plezier meer in de dagelijkse dingen en thuis was ik niet te genieten. Gedurende de herstel periode hebben we gefocust op meer bewegen en rust. Dit was voor mij best wel een ding want ik moest ineens van de bank afkomen waar ik na het werk al een jaar ging zitten en verder niets deed.

Tijdens deze sessies heb jij mij veel doen inzien en jij hebt mij echt wakker geschud. Ik heb dit coaching traject als zeer prettig en zinvol ervaren en ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen, mij hebt opgepakt en weer op de goede weg terug hebt gebracht. Zonder jouw hulp had het laatste jaar zeker ander gelopen en ik denk niet met een positief einde.

Gerda bedankt, je bent een topcoach!”

Lees andere ervaringsverhalen..

Wil je dat wij je helpen?

Wij staan voor je klaar met een team van ervaren coaches. Onze coaches zijn actief in heel Nederland. In de afgelopen jaren hebben we duizenden mensen geholpen.

Hulp bij stress en een burn-out

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

Bekijk ons aanbod voor:

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *