arrow_drop_up arrow_drop_down
Burnout en stress coaching: (Arnhem)  Gelderland, Brabant

Leuk om kennis te maken

Ik ben Marijke van Heusden, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Leuk om kennis te maken

Ik ben Marijke van Heusden, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marijke

Als ik mijn hoofd vol heb of me een keer wat minder prettig voel, ga ik naar buiten toe. Het helpt mij. De frisse lucht en de beweging geven weer nieuwe energie. Ook al is het weer nog zo slecht, ik voel me beter na het sporten in de buitenlucht en in de natuur. Zelfs de grauwe wintermaanden die niet tot mijn favorieten behoren, kan ik hierdoor aan.


De kracht van beweging

Heel graag wil ik jou kennis laten maken met de positieve werking van bewegen in de natuur. Het zal in het begin niet makkelijk gaan en zeker met een burn-out heb je hierin begeleiding nodig. Daarom doen we het samen. Ik help je om zowel letterlijk als figuurlijk de nodige stappen te zetten

Balans lichaam en geest

Door de beweging en de gesprekken die we voeren, komt er weer balans tussen lichaam en geest. Het buiten zijn geeft je weer mentale rust. We beginnen heel rustig aan en langzamerhand zal je merken dat er vooruitgang is. Al is het maar dat je de rust weer kan vinden in jezelf. Met kleine stappen gaan we samen de goede kant op


Waarom ik geen burnout heb gekregen

Ik heb, ondanks veel hectische momenten in mijn leven, gelukkig nooit een burnout gehad. Wel een aantal malen aangevoeld dat het echt niet verder moest komen.


Alle ingredi├źnten waren er: onregelmatige werktijden, lange werkdagen, een druk gezin en een partner met een drukke baan. Mijn redding? Regelmatig hardlopen, goed slapen en gezond eten.


Uiteindelijk heb ik op deze wijze mijn energiebalans altijd in de plus weten te houden. Deze wijze deel ik graag met je!

Marijke van Heusden

Burnoutcoaching

Mijn loopbaan is begonnen als stewardess. Dankzij dit werk heb ik veel ervaring in zeer stressvolle situaties. Gedurende mijn werk maar ook priv├ę vroeg ik me altijd af waarom mensen doen wat ze doen. Daarom heb ik een opleiding Personeel en Organisatie afgerond en een post HBO loopbaancoach. Na verloop van tijd begon ik steeds meer klanten te krijgen die 'iets anders' wilden gaan doen na hun burnout. Mijn interesse in dit onderwerp was gewekt. Op zoek naar een geschikte partij om mee samen te werken kwam ik bij Ruud uit, wat een mooie samenwerking tot gevolg had

Om gecoacht te worden door Marijke 

zul je moeten wonen in:

Gelderland

Ons team werkt in heel Nederland, Marijke werkt o.a. vanuit Gelderland

Brabant

Ons team werkt in heel Nederland, Marijke werkt o.a. vanuit Brabant

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Arnhem rijdt Marijke graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Marijke is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stresscoaching
  • Zoektocht naar een nieuwe baan
  • Coaching van teams & groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

Cookies