Gerdien: Leuk om kennis te maken

Ik ben Gerdien, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Gerdien

Ik ben Gerdien, een levenslustige ondernemer en woon samen met mijn vriend en 2 katten in Winterswijk, een plek in de Achterhoek. Ik ben écht een natuurmens. In mijn vrije tijd ben ik sportief en houd ik van avontuurlijke (wandel) vakanties.

Ervaring:

Als coach met meer dan 10 jaar werkervaring in de (jeugd)hulpverlening, ben ik gepassioneerd in het begeleiden van mensen zoals jij die worstelen met stress en burn-out. Mijn eigen ervaring met een serieuze burn-out heeft mij geleerd dat de sleutel tot herstel ligt in het erkennen van de wijsheid die in ons lichaam, hart en gevoel verscholen ligt.

Gerdien als coach

Mijn aanpak richt zich op herstel, het terugnemen van de regie over je leven en het worden van de persoon die je diep van binnen wilt zijn. Ik geloof sterk in innerlijke transformatie; alleen door naar binnen te kijken, kun je voluit schitteren naar buiten toe.

Kernwaarden in mijn coaching

Praktisch, sociaal, nuchter, oprecht, doortastend, enthousiast, empathisch, reflectief, positieve energie en zelfvertrouwen. Ik bouw een brug tussen hoofd en hart, en fungeer als cheerleader voor jouw transformatie naar wie je wilt zijn.

Wat mensen zeggen over Gerdien

Een kei in luisteren, aanvoelen en het stellen van de juiste vragen

Na een lange periode psychosomatische fysiotherapie en psychologische hulp te hebben gehad kwam bij Gerdien terecht. Ze legt heel fijn uit wat er gebeurt in je hoofd en lijf en maakt daarmee de praktische koppeling die ik tot dan miste. Ze is een kei in luisteren, aanvoelen en ze wist me de juiste vragen te stellen die bij mij leidden tot het weer leren kennen van mezelf. Het opkomen voor mezelf en inzien dat ik diegene ben die voor mezelf mag gaan staan. In moeilijke momenten van het aanzetten tot verandering was ze daar en wist ze haarfijn de angel eruit te halen en door haar positieve instelling en manier van benaderen werd ook mijn manier van denken wat positiever. Het daarbij wandelen in de natuur, is als rust telkens weer rust vinden in mezelf en opladen. Ze is een topper, waarbij je mag zijn wie je bent, waarin je uitgenodigd wordt te voelen wat je voelt en te vertrouwen op jezelf. Bedankt!

“In een woord fantastisch”

Ik heb in de reguliere zorg een behandeltraject gehad waar ik handvatten heb meegekregen, maar ik merkte dat ik in de huidige maatschappij niet verder kwam dan alleen de geleerde basis zoals rust en structuur. Ik miste de fine tuning hierin. En dat heb ik bij Gerdien kunnen vinden… in één woord fantastisch!!! Ik wilde zowel in privé als in zakelijke situaties groeien als persoon en mijn eigen pad leren volgen ongeacht wat de omgeving hiervan vond. Elke sessie was weer een feestje voor mij. Door buiten te wandelen en praktische oefeningen te doen in de natuur heb ik o.a. meer inzicht gekregen in mijn vaste patronen en ben ik gaan oefenen met nieuwe patronen. Ik ben blij dat ik samen met Gerdien dit traject ben gestart! Ze heeft mijn leven weer kleur en glans gegeven!

Angela

Ik heb geleerd om weer mezelf te zijn

Ik ben bij Gerdien terechtgekomen omdat ik door mijn burn-out met blijvende angsten bleef worstelen die ik zelf niet kon oplossen. Hierdoor bleef ik steken in mijn herstelproces. Ik zocht hulp om mijn angsten aan te kunnen kijken en er op een andere manier mee te leren omgaan, zodat mijn leven weer lichter en leuker zou worden. Ik wilde investeren in mijzelf om van mezelf te gaan houden, trots te mogen zijn op wie ik ben en weer lekker in mijn vel te zitten. Ik leerde door het 1 op 1 coachingstraject te kijken naar wat mijn patronen waren en ontdekte dat ik structureel bepaalde coping-vaardigheden gebruikte in mijn dagelijks leven die destructief werken voor mijn zelfbeeld en eigenwaarde. In het traject ging ik oefenen met andere vaardigheden en leerde ik dat er meerdere manieren zijn om dichter bij mezelf te komen. Ook leerde ik bewust stil te staan bij de goede dingen, deze te vieren en te onthouden als positieve ervaringen. De grootste eyeopener is voor mij dat ik heb geleerd hoe ik naar mijzelf kan luisteren en hoe ik mezelf kan zijn ongeacht wat de omgeving vindt.

Ik omschrijf Gerdien als een warme, hartelijke, spontane, eerlijke, open kundige en doortastende coach die mij het hele proces het gevoel heeft gegeven dat ze naast me en achter me staat, vooral wanneer ik het écht nodig had. Ik mocht haar altijd bellen en dan was ze er voor mij. Dit gaf mij veiligheid, steun en het zelfvertrouwen wat ik nodig had om te groeien en heeft me gebracht waar ik nu ben. Ik raad iedereen die worstelt met stress en het herstel van een burn-out aan om dit traject te volgen. Het levert zoveel op voor jezelf! Je wordt er een mooier en sterker mens van, je hoeft het niet alleen te doen!

Nelleke

Ons team is actief in heel Nederland, Gerdien werkt o.a. vanuit:

  • Gelderland

Kennismaken met Gerdien?

Kennismaken met mijn team van experts?