Jacqueline: Leuk om kennis te maken

Ik ben Jacqueline, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Jacqueline

Samen met mijn man, getrouwde dochter en Italiaanse schoonzoon wonen wij, sinds 2008, in Italië. Ik hou van reizen, tuinieren, gezond en lekker koken en veel gezelligheid. Ook voeding vind ik bijzonder interessant omdat het zo’n grote invloed heeft op zowel lichaam als geest.

Ervaring:

In het jaar 2000, toen ik bij een detacheringbedrijf op de afdeling opleidingen en trainingen werkte, ontdekte ik de kracht van gevoeligheid. Door goed te luisteren en gerichte vragen te stellen, kwam ik vaak snel bij de kern van problemen. Deze aanpak wordt zakelijk en privé gewaardeerd en helpt effectief bij het oplossen van kernproblemen.

Jacqueline als coach

Door praktijkervaring en eigen ondervinding kan ik je goed helpen met hoe je dicht bij jezelf kan komen en blijven. Ik kan je helpen de kracht en authenticiteit in jezelf te ontdekken door je te laten zien wat je valkuilen zijn en hoe die te vermijden zodat je, jouw grenzen kan bewaken. Hierdoor krijg en behoud je de regie over jezelf. Je leert weer te leven in plaats van te overleven. Verandering van binnenuit is nodig om jouw doel te bereiken. Ik heb me sinds een aantal jaren verder gespecialiseerd in de oorzaken van angst, paniekaanvallen, stress, depressiviteit en burn-out. Natuurlijk ook in de gevolgen daarvan zoals emotionele pijn en zware vermoeidheid en de diepe teleurstelling over zichzelf omdat het allemaal niet meer ging. Ik kan je helpen de skills en het juiste inzicht te ontwikkelen die je nodig hebt om weer energie te hebben en plezier te krijgen in leven.

Kernwaarden in mijn coaching

Authenticiteit en zelfregie staan centraal in mijn aanpak. Ik ben praktisch en empathisch. Mijn kracht ligt in het bieden van inzichten op maat om jouw levenspad te verhelderen en je te helpen dicht bij jezelf te blijven.

Ons team is actief in heel Nederland, Jacqueline werkt o.a. vanuit:

  • Online coaching

Kennismaken met Jacqueline?

Kennismaken met mijn team van experts?