Tien: Leuk om kennis te maken

Ik ben Tien, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Tien

Samen met mijn vriend, dochter, onze hond en kat woon ik in Heiloo. Wij wonen dicht bij het bos, de duinen en het strand. Ik rommel graag in onze bloementuin en ik beweeg veel. Ik ben energiek, vind van alles leuk om te doen. Daarnaast hou ik ook van dagdromen, slapen en samenzijn.

Ervaring:

In 1997 ben ik als fysiotherapeut gestart en heb later functies vervuld als coördinator van een multidisciplinair team en vestigingsleider van een reïntegratiebedrijf. In 2009 ben ik met burn-out coaching in de natuur gestart.

Tien als coach

Als medemens en professional help ik je hoe je je eigen pijn-, angst- en stresspatronen te doorbreken met als doel weer te gaan leven in plaats van te overleven. Je (weer) energie, kracht en vrijheid laten ervaren om keuzes te maken die bij je passen. Dit is mijn drijfveer en dat gun ik elk mens. Ik heb mij steeds verder gespecialiseerd in de oorzaken achter van angst, stress, depressie en burn-out en de gevolgen en beperkingen die (emotionele, fysieke en mentale) symptomen/pijn in het heden met zich meebrengen. Daardoor kan ik jou het inzicht en de handvatten geven en daarmee de mogelijkheid bieden om in jouw kracht te komen en te blijven.

Kernwaarden in mijn coaching

Eigenwaarde, verantwoordelijkheid nemen en jezelf (durven) zijn in je herstelproces. Ik ben invoelend, beeldend, rechtdoorzee. Mijn kracht is om de juiste prikkel op het juiste moment te geven om jouw puzzelstukjes op hun plaats te krijgen.

Wat mensen zeggen over Tien

Een persoonlijke benadering die bij mijn situatie past

Ik heb de coaching sessies met Tien als zeer positief ervaren. Het heeft mij veel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waardoor ik nu veel lekkerder in mijn vel zit en weet hoe ik met bepaalde situaties om moet gaan. Voordat ik mij had aangemeld voor het coaching traject voelde ik mij gestrest, zag ik veel ‘beren op de weg’ en wist ik niet meer hoe ik alle ballen omhoog moest houden. Nu heb ik de handvatten om hier beter mee om te gaan en mij niet meer zo gestrest/gejaagd te voelen.

Het meeste verschil in voor en na het traject is dat ik beter met bepaalde situaties kan omgaan. Voor het traject kon ik heel afwachtend/meegaand zijn en durfde ik niet goed mijn eigen mening te geven. Nu sta ik hier sterker en positiever in en kan ik gemakkelijker zeggen wat ik denk of voel.

Dit heeft mij veel geholpen op werk- en relatiegebied. Op werkgebied kon ik bijvoorbeeld niet goed mijn eerlijke mening geven als mijn leidinggevende iets voorstelde waar ik het niet mee eens was. Dan knikte ik ja, en ging ik mee in zijn verhaal. Nu kan ik beter zeggen wat ik er zelf over denk en durf ik hier ook beter op in te gaan als mijn mening anders is.

Op relatiegebied heeft het mij ook veel gebracht. Mijn partner en ik konden regelmatig niet op 1 lijn zitten. Dan liep de communicatie langs elkaar heen en liepen de irritaties op. Nu heb ik meer tools om hier beter op in te spelen en het te herkennen als dit voorvalt. Heel eerlijk gezegd ben ik nog niet op het punt waar ik zou willen zijn, maar voor nu is het goed en het gaat de goede kant op en ik heb vertrouwen dat verdere ontwikkeling mogelijk is.

Het fijne aan Tien vind ik dat ze op een rustige manier mij dingen kon uitleggen en duidelijk maken hoe het ook anders kan. Ondanks dat er af en toe een spiegel wordt voorgehouden wat confronterend kan zijn, heeft dit mij wel erg geholpen. Omdat ik regelmatig dingen kon wegkijken (als ik er niet naar kijk dan bestaat het niet) merkte ik dat dit een positief effect had. Wat mij ook erg heeft geholpen is dat het heel persoonlijk wordt benaderd. Er wordt naar een specifieke situatie gekeken en hoe daar beter mee om te gaan is. Het is niet dat er 1 manier volgens een boekje wordt gehanteerd.

Meulenberg en Tien, bedankt!

Carlo

Ervaringsverhaal Soucy

Tijdens het coachingstraject heb ik geleerd om verbinding te maken met mezelf. Door de sessies met Tien voel ik dat er een plekje voor mij is op deze aarde, sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik weer energie.

Dank je wel Tien!

Soucy

Life changing

Ik ben in contact gekomen met Meulenberg omdat ik na jarenlang keihard werken voor mijn eigen bedrijf mijzelf verloren was. Ik belande in een burn-out waardoor ik met name opvliegerig was geworden. Mijn gezin en ikzelf ook leed hier erg onder.

Praten en controle loslaten, gevoelens delen en uit mijn hoofd en in mijn gevoel komen waren mijn grootste problemen. Met Tien ging ik de duinen in. Wandelen, stilstaan en sjoggen i.p.v. tegenover elkaar aan een tafel zitten. Dit maakte het praten veel makkelijker. Ze gaf me belangrijke inzichten, liet mijzelf hierover nadenken en ik leerde weer voelen.

Ik heb tijdens deze coaching een patroon doorbroken, mijzelf weer teruggevonden en kan weer vanuit mijn gevoel leven en dit ook uiten. Tien is “Life changing” geweest voor mij en mijn gezin. Ik kan weer genieten van hun en van mijn leven en heb de controle hierover weer terug. Ik (en ook mijn vrouw) zijn haar heel erg dankbaar!

Leon

Ons team is actief in heel Nederland, Tien werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Holland

Kennismaken met Tien?

Kennismaken met mijn team van experts?