Annelijn: Leuk om kennis te maken

Ik ben Annelijn, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Annelijn

Mijn naam is Annelijn en ik woon samen met mijn stralende man in Utrecht, vlakbij het Zuilense Bos en de prachtige Vecht. Ik heb een tennisachtergrond, ben graag in contact met anderen en ik word blij van nieuwe dingen zien en doen. En ik kijk graag op een hele andere manier naar dingen. ‘Leren nee zeggen en grenzen aangeven’ bijvoorbeeld, betekent voor mij ‘ja leren zeggen tegen wat er voor jou echt toe doet’. 

Omdat ik als klein meisje al benieuwd was naar wat mensen beweegt om te doen wat we doen, ben ik psychologie gaan studeren. Mijn afstudeeronderzoek ging over bevlogenheid en burn-out-preventie. 

De afgelopen 12 jaar ben ik onwijs dankbaar dat ik honderden mensen heb mogen coachen om hun persoonlijk leiderschap te versterken. En ik heb leiders, ondernemers en teams getraind en gecoacht om het werk én de communicatie veilig en motiverend in te richten, voor alle medewerkers.

Annelijn als coach

Als coach onderzoek ik samen met jou, wat jou beweegt. Vanuit compassie en vertrouwen, respectvol confronterend. Ik help je graag om (weer) een stuur in handen te hebben en om meer rust in je hoofd te krijgen. Zodat liefde, energie en plezier weer gaan stromen. 

In het team van Ruud Meulenberg doe ik dit door met jou in de natuur te bewegen zonder prestatiedruk. Buiten bewegen maakt dat jij loskomt van aangeleerde denkpatronen en gewoonten. En dat je juist stil kan staan bij je gevoel, je wensen of verlangens. 

We richten ons op jouw mentale, emotionele en fysieke herstel en op (nieuwe) keuzen en gedrag voor de lange termijn. Ik sta naast je vanuit betrokkenheid en ben in mijn element  wanneer jij ziet dat je meer invloed hebt dan je dacht, waarbij jezelf aanpassen een vrije keuze is en niet ‘een moeten’. De grootste vreugde voel ik wanneer jij weer zelfvertrouwen, acceptatie en beweging voelt. 

Mijn missie

Met veel quotes van wetenschappers ben ik het roerend eens, maar de mooiste komt wat mij betreft toch van dé sportheld, Johan Cruijff: “Elk nadeel heb se voordeel”. Laat jouw burn-out je grootste nadeel zijn. Met veel plezier geef ik mensen buiten-coaching, waarbij ik de nadruk leg op lichaamsbewustzijn, ademhaling en gedrag.

Ik ontmoet je graag!

Om gecoacht te worden door Annelijn zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Annelijn?

Kennismaken met mijn team van experts?