Debora

Leuk om kennis te maken ik ben Debora, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Debora

Mijn naam is Debora en ik woon in de mooie stad, Amsterdam! Het is de ideale spot voor het bestuderen van de mens in al zijn vormen en maten. Daar kan ik echt van genieten als ik op een terrasje zit of door een van de mooie parken wandel. 

Ik ben opgegroeid als 5e in een rij van 6 kinderen. Als kind al was ik nieuwsgierig en onderzoekend en had ik een fascinatie voor mensen en hun gedrag. In een heleboel talen kan ik mensen groeten of iets zeggen. Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe iemands gezicht oplicht en wat een effect dat op mensen heeft. Je krijgt daardoor direct verbinding en vertrouwen. Niets is leuker en inspirerende dan direct in het diepe te duiken! Aandacht voor anderen, empathisch luisteren. Er gewoon zijn. Ik heb gemerkt dat het er zijn voor iemand het mooiste cadeau is dat je kunt geven

Fout?

Mijn andere hobby’s zijn koken en lezen, en ik ben veel bezig met de uitwerking van voedsel op je gezondheid. Vroeger had ik last van migraine maar door heel bewust met mijn voeding bezig te zijn en natuurlijk ook door te leren dicht bij jezelf te blijven heb ik daar gelukkig nog maar zelden last van. Ik ben ervan overtuigd dat eten (hoe, wat, waar, wanneer) je heel erg kan helpen met je herstel uit een burn-out.

Het is niet voor niets de tweede letter uit de BERG-methode. (Beweging, Eten, Rust en Gedrag) Ik hou van experimenteren en probeer van alles uit in de keuken.

Een ding wat ik daarvan heb geleerd is dat het niet erg is als iets fout gaat. De eerste pannenkoek mislukt meestal! En soms worden je mislukkelingen je grootste successen omdat je iets nieuws hebt ontdekt.

Debora coacht over de hele wereld
Je vindt haar namelijk in onze online training!

Kennismaken met Debora?

Meer weten over: