Erik: Leuk om kennis te maken

Ik ben Erik, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Erik

Ik ben Erik en woon met mijn gezin in Zutphen, op de rand van Gelderland en Overijssel. Ik werk in die regio en in het midden van het land als coach en gedragstrainer. Ik studeerde ooit fysiotherapie en bedrijfsmanagement, maar kwam er gaandeweg achter dat ik van het managen van een bedrijf niet gelukkig werd. Wel van mensen. En vooral om mensen te helpen weer richting te geven aan hun leven. Ik ben mij gaan verdiepen in mijzelf en het gedrag van mensen. Ik ben opgeleid als gedragstrainer en NLP Master. Ik heb mijzelf werkelijk gevonden in de rol van coach, dat is wie ik ben, ik ben dan ook volledig mijzelf wanneer ik coach. Ik ben oprecht geïnteresseerd, altijd nieuwsgierig en voel een enorme passie om mensen bij te staan in hun persoonlijke ontwikkelproces.

Groei
Het leven loopt zoals het loopt. Ik heb zelf in de praktijk geleerd dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Terugkijkend kan ik zeggen dat ik door al mijn tegenslagen vooral sterker en flexibeler ben geworden. PTG noemen ze dat, Post Traumatische Groei. Het helpt mij nu om sneller te schakelen en mij aan te passen aan de loop van het leven.  Dit is ook wat ik zie bij alle mensen die ik heb mogen coachen en trainen door de jaren heen. Het gaat niet zo zeer over wat je meemaakt, het gaat erom hoe je daar mee omgaat. Dat je kracht haalt uit je tegenslag!  

Blij met m’n burn-out

Ik heb zelf een burn-out gehad toen ik 22 was. Ik was gestopt met studeren, wist niet wat ik wilde worden. Ik deed altijd overal aan mee, was op elk feestje te vinden, nee zeggen was geen optie. Ik deed aan sport op hoog niveau en had geleerd dat je hard moet werken als je ergens wilt komen. Verder had ik mijn gevoeligheid goed weten te verbergen achter een masker van iemand met wie het altijd goed gaat. Achteraf gezien was het wachten tot het fout zou gaan. Ik ben blij dat het mij is overkomen toen. Het was de aanzet tot een lang en diepgaand zelfonderzoek. Ik ging mij verdiepen in mijzelf, in het leven, in mensen en hun gedrag. Ik raakte gefascineerd en vooral ook geïnspireerd. Ik ben mij gaan ontwikkelen als gedragstrainer en vervolgens als NLP Master en coach. Ik heb er voor gekozen om mij te laten leiden door waar ik nieuwsgierig naar ben en wat ik leuk vind. Het is mijn passie anderen ook gelukkig te zien in wie ze zijn en wat ze doen. Herstellen van een burn-out is uiteindelijk een proces waar je zelf doorheen zal moeten gaan. Ik help je graag om het proces te versnellen en van mijn ervaring te kunnen leren.

Bijzonder werk…
Ik werk inmiddels al bijna 15 jaar als coach en gedragstrainer en heb inmiddels 1000+ mensen verder mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkelproces. Het is en blijft bijzonder werk om te mogen doen. Mensen fascineren mij eindeloos, geen traject is ooit hetzelfde en elk mens is uniek. Hier bij Meulenberg Training & Coaching zet ik mijn ervaring en passie graag voor je in om je bij te staan in je ontwikkelproces. Laten we snel een keer kennismaken!

Om gecoacht te worden door Erik zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Erik?

Kennismaken met mijn team van experts?