burn out coaching volendam edam


Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Esther van der Salm, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Esther

Vele jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Particulieren, kleinbedrijf en grootzakelijk. Daar heb ik veel gezien en veel van geleerd. 


Mijn passie

Daarnaast heb ik altijd een grote passie gehad voor buitensport. Zeezeilen, surfen, hardlopen, fietsen en schaatsen.

Als lid van het landelijk damesteam marathonschaatsen heb ik geleerd wat afzien is en hoe om te gaan met stress en teleurstellingen.


Perfectionistisch

De lat in alles hoog leggen en (te) perfectionistisch zijn, betekent vroeg of laat jezelf toch een keer tegenkomen. Dat overkwam ook mij. 

De drive -fysiek en mentaal- is er nog steeds, maar inmiddels wat meer gedoseerd. Ik leer en groei nog altijd elke dag. 


Krachtig in: 

Luisteren en verbinden. Resultaten boeken op het gebied van bewustwording, autonomie, onderlinge verbinding en vitaliteit. 

Niet alleen vanuit het hoofd handelen, maar ook vanuit het hart. No nonsens. Echtheid. Intens. 


Commitment

In elk traject leg ik ook veel van mijzelf. Ik vraag daar dan ook commitment voor terug. Geen vrijblijvendheid. Samen doelen stellen, samen doelen behalen.

Motiveren, de ander meenemen, laten ervaren en inspireren op een manier die op dat moment passend is. Zien waar de schoen wringt en ontdekken hoe daar mee om te gaan.


Mijn motto:

Dream, wish, do!


Burn out begeleiding volendam edam

Kernwaarden in mijn coaching

Esther is als coach verbonden aan Meulenberg Training & Coaching. Niet voor niks: naast haar brede opleiding is ze ervaringsdeskundige in het succesvol herstellen van een burnout. Bovendien is ze een actief sportster. Een topcoach die je graag weer op gang helpt. Haar werkgebied bestaat uit polder, bos, water en vergezichten, zodat ook de omgeving bijdraagt aan jouw herstel!Mijn kernwaarden? 

  • Oprecht
  • Invoelend
  • Doelgericht
  • Effectief

Om gecoacht te worden door Esther 

zul je moeten wonen in Noord-Holland

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Monnickendam rijdt Esther graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt.

Esther is goed in:

De ervaringen met Esther:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Sarah van Halderen, docent.

"Toen ik voor de tweede keer in een burn-out terechtkwam, voelde ik dat ik goede en professionele hulp nodig had om écht beter te worden. Esther werd mijn coach. Nog voordat het traject officieel werd goedgekeurd door mijn werkgever, hielp Esther mij telefonisch op weg. Ook was zij betrokken bij een gesprek met mijn leidinggevende. Wat geweldig lief! Ze was op dat moment mijn rots in de branding. In de sessies daarna had ik heel veel aan Esther, de oefeningen en de gesprekken. En nog, want gelukkig mag het traject worden verlengd.

Esther is open, direct, realistisch, warm en professioneel. Ze kan goed aanvoelen wat iemand nodig heeft en dat is fijn als je in een situatie zit waarbij je dat zelf niet zo goed kunt bedenken of voelen. Ik heb nu, met nog vijf of zes sessie te gaan, al zoveel geleerd! Geleerd over mezelf maar ook het leren toepassen van handvatten om angst, onzekerheid en een hardnekkig brein onder controle te krijgen. Stap voor stap, niet te snel willen en met een glimlach (geleerd van Esther). Een glimlach en een knuffel voor jou Esther, je bent een top coach en mens!” 

Ms. Nameless
Add Your Stars
Jiska Goebertus, Dir. P&O en mede-eigenaar Multicraft B.V.

"Toen ik met Esther in contact kwam, was ik op zoek naar een ondernemerscoach die mij kon begeleiden bij het hervinden van rust, energie en voldoening. Ik ging vanuit ambitie regelmatig over mijn grenzen en dat kostte veel energie. Het was nodig een aantal vastgeroeste patronen te doorbreken. Patronen die mij de laatste tijd steeds meer in de weg zaten. Tijdens het intakegesprek spraken de pragmatische en positieve insteek van Esther en de combinatie van beweging en buitenlucht mij direct aan. Drie maanden later kijk ik tevreden en voldaan terug en kan ik zeggen dat het resultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen.

Esther heeft me regelmatig een spiegel voorgehouden, waardoor het mogelijk werd om los te komen van vaste denkpatronen en gewoonten. Er was o.a aandacht voor het milder oordelen over mezelf, mezelf de tijd gunnen weer op te laden en een balans te vinden in zaken die energie geven en energie kosten. Daarnaast leerde ik technieken vanuit o.a. NLP en mindfulness die mij helpen om bewustere keuzes te maken en positieve energie vast te houden of te hervinden. Gedurende het traject ben ik mij bewuster geworden van de manier waarop ik mijn werk en leven voortaan wil inrichten. Een vicieuze cirkel is hierdoor doorbroken. Esther, bedankt voor je begeleiding, oprechte interesse en reflectie".


Ms. Nameless
Add Your Stars

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Binnen 24 uur contact met Esther? 

Vul het formulier in en wij doen de rest! arrow_drop_up arrow_drop_down