Gerdien: Leuk om kennis te maken

Ik ben Gerdien, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Gerdien

Mijn naam is Gerdien, ik ben ondernemer en woon samen met mijn vriend in Winterswijk, een mooie plek in de Achterhoek. Samen zijn wij ‘catparents’ van onze zwarte kat Chucky. Ik ben echt een natuur mens en van jongs af aan ook al opgegroeid met elke dag wandelen. Het bos was praktisch onze achtertuin. In mijn vrije tijd houd ik dan ook van actieve (wandel) vakanties en ben ook regelmatig te vinden in de bergen.

ik deed het zelf…
Na jarenlange ervaring in de (jeugd)hulpverlening werk ik nu als burn-out coach. Als (jeugd)hulpverlener in de jeugdzorg heb ik heel wat stressvolle momenten gekend. En heel eerlijk… die stressvolle momenten daar zorgde ik zelf voor, al wist ik dat toen zelf nog niet. Ik was me onbewust aan het aanpassen aan andere mensen, deed wat er van mij verwacht werd, was bezig met de wereld om mij heen maar niet met wat er echt in mij leefde. En dat brak me op. 

Burn-out
Mijn eerste burn-out kreeg ik op mijn 27ste. Ik wist niet wat me overkwam. Als donderslag bij heldere hemel zat ik op maandagochtend huilend naar het computerscherm te staren van mijn werk. Hoe was dit nou mogelijk? Er werd al gauw professionele hulp ingeschakeld zodat ik er achter kwam HOE ik mijn burn-out klachten kon gaan aanpakken. Het werden wekelijkse gesprekken bij de psycholoog in een kamertje. Het heeft mijn spanning en stress doen afnemen maar of “ik” echt veranderd was… helaas niet. Mijn motto was “ik moet en ik zal, zo snel mogelijk weer als de oude Gerdien naar de werkvloer terugkeren.”

Vast?

Ja, ik was behoorlijk vastgeroest in mijn gewoonten en dat resulteerde 4 jaar later opnieuw in uitval op mijn werk. Gelukkig wist ik mijn grenzen beter aan te geven en herkende ik mijn klachten waardoor het proces minder lang duurde. Ik besloot nu daadwerkelijk naar de klachten te gaan luisteren en het stuur in eigen handen te nemen.

In beweging!
Beweging was voor mij THE KEY. Ik merkte dat ik door beweging mijn negatieve emoties onder controle kreeg en meer kon gaan loslaten. Van de chaos in mijn hoofd naar leegte, naar gedachten op een rij kunnen zetten. De wandelingen in de natuur en de coaching waren een heel mooi middel voor zelfreflectie. Deze factoren bij elkaar maakten dat ik me meer bewust werd van wie ik ben en wie ik wil zijn.

Burn-out coach
Dat resulteerde in Burn-out coach. Ik word oprecht blij om jou te kunnen helpen met het proces waar ik zelf doorheen ben gegaan.

Samen met de BERG- methode van Ruud Meulenberg en mijn inmiddels opgebouwde kennis en specialisme, brengen we (levens-) ervaring en jouw verhaal bij elkaar. Zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten, de regie weer over je eigen leven kunt pakken en eindelijk iemand kan worden die jij wilt zijn!  Een beter leven na je burn-out is het beste wat je nu kan overkomen! 

Om gecoacht te worden door Gerdien zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Gerdien?

Kennismaken met mijn team van experts?