Han: Leuk om kennis te maken

Ik ben Han, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Van overleven naar leven!!!

Hallo, ik ben Han (1968), ben getrouwd en heb twee studerende kinderen. We wonen al ruim 18 jaar met veel plezier in het Friese meren gebied en deze waterrijke omgeving hebben we niet voor niets uitgekozen. Mijn grote passie voor Wad, Water en Watersport komt in deze omgeving namelijk volledig tot zijn recht. In mijn vrije tijd mag ik naast zeilen ook graag fietsen, wandelen en koken.

Mijn ervaring
Mijn carrière begon bij diverse bedrijven in de zeer dynamische verpakkingsindustrie. Ondanks de zakelijke successen, merkte ik dat de dynamische en daarvoor veelal hectische omgeving mij steeds minder plezier gaf. Dat ik mij ondanks een slechte maag en middenrif staande heb weten te houden in deze industrie heb ik o.a. te danken aan een goede ademhalingstechniek, regelmatig bewegen en gezond eten. Ook een goede balans vinden tussen zakelijk en privé en tijd inplannen voor ontspanning heb ik in die tijd moeten leren om een burn-out te vermijden. Met behulp van diverse professionals is dat ook gelukt.

Coaching

Door mijn eigen positieve ervaring met professionals ben ik me meer gaan verdiepen in coaching. Door de verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van stress en burn-out coaching en ademhalingstechnieken ben ik me nog beter bewust van het belang van goede coaching. Ik geloof in authentieke, autonome mensen die de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. Een eigen leven dat soms even spaak loopt in deze hectische tijd waarin iedereen wat van je vraagt en/of moet. Dat daarbij fouten gemaakt worden is vaak niet te vermijden, sterker nog zonder fouten te maken zal je als persoon niet groeien en stappen voorwaarts maken.

Ik help graag mensen die dat nodig hebben en ik ben ervan overtuigd dat ik door middel van gerichte coaching een rol in jouw herstel kan hebben. Het krijgen van een burn-out is absoluut geen pretje. Ik ga je helpen blijvend uit je burn-out te komen zodat je weer grip hebt op je leven en kunt genieten van de dingen die jij belangrijk vindt.
Een burn-out is een wake-up call die aangeeft dat je je leven een andere wending moet geven. Het daaruit vloeiende traject is een mooi en waardevol proces dat je met vallen en opstaan doorloopt. Zie dat vooral als een cadeau aan jezelf en neem de verantwoordelijkheid weer terug over jouw leven!

Persoonlijke kernwaarden:

Gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen, onbevooroordeeld,
authenticiteit, verantwoord, balans, doelgericht, communicatief.

Om gecoacht te worden door Han zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Han?

Kennismaken met mijn team van experts?