Leuk om kennis te maken

Ik ben Hanny Kooij, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Hanny Kooij

Al vele jaren woon én werk ik met veel plezier in Amsterdam. Ik geniet van de veelzijdigheid van de stad, maar ben ook blij met de natuur in de nabije omgeving van Amsterdam. Daar maak ik dan ook regelmatig gebruik van.

Mijn ervaring
De rode draad in mijn carrière is de mens. Iedere opleiding, iedere functie stond en staat in het teken van me verbinden aan mensen met de wens om de ander een stapje verder te helpen. Of mijn rol nu begeleidend, leidinggevend of docerend was, in alle situaties kwam ik ook mensen met veel stress tegen.

Nu ben ik al jaren coach en combineer dit met de functie van directeur bij een fietstourbedrijf in hartje Amsterdam. Voor mij een fijne combinatie van mensgericht werken, zakelijkheid en creativiteit!

In de rol van coach heb ik inmiddels veel expertise opgedaan met de begeleiding van mensen met overmatig stress en burn-outklachten. 

In beweging

Mijn aanpak, gebaseerd op wie ik ben als mens ben en wat ik belangrijk vind in het leven, heeft altijd iets lichtvoetigs. Daarmee krijg ik mensen weer in beweging – letterlijk en figuurlijk.

Mijn jarenlange ervaring als coach leerde mij dat het accepteren van burn-out, het hervinden van rust en het veranderen van gedrag essentieel is voor duurzaam herstel. Beweging en voeding zijn aspecten die daarbij de volle aandacht krijgen. 

Die ervaring heb ik natuurlijk zelf ook. Het bewegen in de natuur én gezonde voeding heeft mij geholpen om in te drukke tijden in evenwicht te blijven. 

Een positieve grondhouding
Graag loop ik een eind met je mee op het pad naar duurzaam herstel!  Ik werk vanuit de overtuiging dat jij het antwoord al in je hebt om weer in balans te komen. Ik wil je daarbij graag ondersteunen.

Ik beoog in mijn coaching bewustwording, vanuit een positieve grondhouding, en het hervinden van de regie over het leven én het plezier in het leven. 

Om gecoacht te worden door Hanny zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Hanny Kooij?

Meer weten over: