arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach burn out Amsterdam

Leuk om kennis te maken

Ik ben Hanny Kooij, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Hanny Kooij

Al vele jaren woon én werk ik met veel plezier in Amsterdam. Ik geniet van de veelzijdigheid van de stad maar ben ook blij dat in de nabije omgeving van Amsterdam natuur is. Daar maak ik dan ook regelmatig gebruik van.

 

Mijn ervaring

Mijn werkzame leven ben ik gestart als maatschappelijk werkster. Daarna volgden vele interessante banen als manager, trainer en docent. In alle functies zag ik voorbeelden van overmatig stress.

Nu ben ik al jaren coach en combineer dit met de functie van directeur bij een fietstourbedrijf in hartje Amsterdam. Voor mij een fijne combinatie van mensgericht werken, zakelijkheid en creativiteit!

Als coach heb ik inmiddels veel expertise opgedaan met de begeleiding van mensen met overmatig stress en burn-out. Een heftige periode voor iedereen die hier mee te maken krijgt.

In beweging

Aanvankelijk richtte ik mij in de coaching op de acceptatie van burn-out, het hervinden van rust en het veranderen van gedrag.

Het werd me bij mensen met deze problematiek steeds meer duidelijk dat een periode van hevige stress ook effect heeft op de mate van bewegen en op de keuze van voeding. Dit bracht me op het besluit om beweging en voeding toe te voegen aan mijn aanbod.

Deze gedachte werd versterkt door mijn eigen ervaring in perioden van stress. Het bewegen in de natuur én gezonde voeding heeft mij geholpen om in te drukke tijden in balans te blijven. 

Graag loop ik een eind met je mee op het pad naar herstel!  Ik werk vanuit de overtuiging dat jij het antwoord al in je hebt om weer in balans te komen. Ik wil je daarbij graag ondersteunen!

Ik beoog in mijn coaching bewustwording, vanuit een positieve grondhouding, en het hervinden van de regie over het leven én het plezier in het leven. 

Een vrijblijvende intake?

Coaching bij stress en burnout

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Om gecoacht te worden door Hanny 

zul je moeten wonen in:

Amsterdam

Ons team werkt in heel Nederland, Hanny werkt met name in Amsterdam

Omgeving van Amsterdam

Ons team werkt in heel Nederland, Hanny werkt in de directe omgeving van Amsterdam

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Amsterdam rijdt Hanny graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Je kunt haar ook bereiken door middel van online coaching.


Hanny is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Kennismaken met Hanny?

Cookies