Coach burn out Amsterdam

Leuk om kennis te maken

Ik ben Hanny Kooij, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Hanny Kooij

Al vele jaren woon én werk ik met veel plezier in Amsterdam. Ik geniet van de veelzijdigheid van de stad, maar ben ook blij met de natuur in de nabije omgeving van Amsterdam. Daar maak ik dan ook regelmatig gebruik van.

 

Mijn ervaring

De rode draad in mijn carrière is de mens. Iedere opleiding, iedere functie stond en staat in het teken van me verbinden aan mensen met de wens om de ander een stapje verder te helpen. Of mijn rol nu begeleidend, leidinggevend of docerend was, in alle situaties kwam ik ook mensen met veel stress tegen.

Nu ben ik al jaren coach en combineer dit met de functie van directeur bij een fietstourbedrijf in hartje Amsterdam. Voor mij een fijne combinatie van mensgericht werken, zakelijkheid en creativiteit!

In de rol van coach heb ik inmiddels veel expertise opgedaan met de begeleiding van mensen met overmatig stress en burn-outklachten. 


In beweging

Mijn aanpak, gebaseerd op wie ik ben als mens ben en wat ik belangrijk vind in het leven, heeft altijd iets lichtvoetigs. Daarmee krijg ik mensen weer in beweging – letterlijk en figuurlijk.

Mijn jarenlange ervaring als coach leerde mij dat het accepteren van burn-out, het hervinden van rust en het veranderen van gedrag essentieel is voor duurzaam herstel. Beweging en voeding zijn aspecten die daarbij de volle aandacht krijgen. 

Die ervaring heb ik natuurlijk zelf ook. Het bewegen in de natuur én gezonde voeding heeft mij geholpen om in te drukke tijden in evenwicht te blijven. 

Een positieve grondhouding

Graag loop ik een eind met je mee op het pad naar duurzaam herstel!  Ik werk vanuit de overtuiging dat jij het antwoord al in je hebt om weer in balans te komen. Ik wil je daarbij graag ondersteunen.

Ik beoog in mijn coaching bewustwording, vanuit een positieve grondhouding, en het hervinden van de regie over het leven én het plezier in het leven. 

  

Een vrijblijvende intake?

Plenty of space for a smooth sub-title!

Coaching bij stress en burnout

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Om gecoacht te worden door Hanny 

zul je moeten wonen in:

Amsterdam

Ons team werkt in heel Nederland, Hanny werkt met name in Amsterdam

Omgeving van Amsterdam

Ons team werkt in heel Nederland, Hanny werkt in de directe omgeving van Amsterdam

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Amsterdam rijdt Hanny graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Je kunt haar ook bereiken door middel van online coaching.


Hanny is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Kennismaken met Hanny?

arrow_drop_up arrow_drop_down