Irene: Leuk om kennis te maken

Ik ben Irene, directeur bij Meulenberg Training & Coaching

Over Irene

Welkom! Mijn naam is Irene. Samen met mijn man woon ik in Ugchelen, aan de rand van het bos vlakbij Apeldoorn. Onze twee kinderen zijn het huis uit en komen gelukkig nog vaak thuis. Mijn grote passie is bewegen, zowel in de natuur als in mijn ontwikkeling als mens en in mijn werk.

Ik ben ondernemend, reislustig en een familie- en vriendenmens. Ik houd enorm van dansen op een leuk feestje, een goede film bij de houthaard, mooie gesprekken met een lekker drankje en hapje, voetjes in de zee, gezicht in de zon, wind in de haren en wandelen in de natuur.

Bewegen

Mijn passie voor bewegen deel ik graag met anderen, met individuen, teams en organisaties. Ik vind het mooi om samen in beweging te komen en daarom ben ik zo enthousiast om Meulenberg Training & Coaching te laten groeien. Hierin komen mijn liefde voor teamspirit, mensen helpen, leiderschap en ondernemerschap bij elkaar.

Achtergrond

Ik werkte ruim 12 jaar als manager bij zowel profit als non-profit organisaties en heb meer dan 12 jaar gewerkt als executive coach en consultant.

Als leidinggevende ondervond ik aan den lijve de leiderschapsuitdagingen die komen kijken bij snel veranderende organisaties in een snel veranderende wereld. Hierbij leerde ik hoe ik mijn grenzen kon verleggen om te groeien, maar ook wanneer ik over mijn grenzen heen ging en structureel te veel stress ervaarde. In die mengelmoes van werkplezier, grote verantwoordelijkheid, hoge werkdruk en een intensief gezinsleven ontdekte ik langzaam maar zeker wat het vraagt om gezond en veerkrachtig te leven.

Met vallen en opstaan, en door hulp te vragen, leerde ik het grote verschil tussen leven in de overlevingsstand en écht leven. Ik leerde wat dat voor mij is; echt leven vanuit mijn eigen autonomie en in verbinding met alles en iedereen om me heen.

Mijn missie

Om nieuwe resultaten te behalen is verandering van binnenuit nodig. Nieuwe antwoorden zijn echter meestal niet te vinden op de gebaande paden, vernieuwing ontstaat alleen langs nieuwe wegen. Het is mijn missie om de kracht, authenticiteit en potentie in jou te zien, zodat jij deze ook in jezelf kunt ontdekken en nieuwe wegen kunt openen en bewandelen.

Kennismaken met Irene?

Kennismaken met mijn team van experts?