Kiki

Leuk om kennis te maken mijn naam is Kiki, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Relaxter en moeitelozer

Door meer te gaan leven vanuit mijn kracht en kern ben ik ‘moeiteloosheid’ gaan ervaren. 

Ik weet wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil, wat me tegenhoudt en waar mijn grenzen liggen. En dat zorgt ervoor dat ik focus heb, keuzes kan maken en me daar goed bij voel. 

Bovendien geeft het me de kracht om de dingen te doen die er toe doen, of dat nu thuis is of op het werk.

Dit is wat ik graag aan de mensen leer die ik begeleid met stress en burnout: doe waar je goed in bent, erken je grenzen en zorg goed voor jezelf. Alleen zo kun je echt gelukkig worden

Burnout Partner

Mijn partner kreeg een hevige burn-out. 15 jaar lang, 60 tot 80 uur per week werken werd hem teveel. 

Totdat zijn lijf stop zei: hartklachten, uitval, pijnen, slapeloosheid. Het herstel is voor hem het meest bevrijdende proces ooit geweest. Echt voor zichzelf kiezen en stappen maken die voor hem goed zijn. Hij heeft door zijn burnout echt een beter leven gekregen

Ik stond aan de zijlijn, machteloos! Het is voor mij een rijke maar ook zeer pittige ervaring geweest. Deze burn-out was niet van mij maar ook weer wel en daar heb ik veel van geleerd, inzichten die ik weer inzet in mijn werk en leven, waarmee ik anderen verder help.

Het extra wat ik bieden kan is dat ik niet alleen jou als persoon kan helpen met stress of burnout, maar ook begrijp wat je omgeving doormaakt. Juist die omgeving heeft een belangrijke bijdrage aan het herstel!

Over Kiki

Als hoofd planning in de reclamewereld en later als bureaumanager bij een organisatie adviesbureau heb ik heel wat stressvolle momenten gekend. Veel problemen ontstonden door niet effectief werken, slecht communiceren, met onnodig moeilijk doen en over grenzen gaan. Ik wist zeker dat het echt anders kon, dat er met minder moeite een beter resultaat te halen was. Dat besef heeft ervoor gezorgd dat ik in 2009 mijn baan heb verruild om stress/relax coach te worden.

Om gecoacht te worden door Kiki zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Kiki?

Meer weten over: