Leuk om kennis te maken

Ik ben Marc Routs, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marc

“Gisteren heb ik gewonnen, morgen kan ik verliezen, maar vandaag leef ik!”

Leven vanuit de situatie die er is, dat is mijn motto, dus coach ik ook vanuit de situatie die er is. Dus eerst accepteren wat er is en vervolgens de huidige situatie gebruiken om een beter leven op te bouwen. Want troost je, geen enkel leven is zonder een vorm van tegenslag. De boel oppakken, oftewel vooruitgang gaat niet op een passieve wijze, door bijvoorbeeld alleen te zitten, te praten en te luisteren, maar vooral door te ervaren en, … te doen. Want juist dat maakt ‘het voelen’ compleet! En dat is essentieel bij het herstellen en het voorkomen van een burn-out.

Mijn coachervaringen heb ik opgedaan op het CIOS Sittard, de Sporthogeschool Tilburg, in coachopleidingen en diverse werkvelden, waarvan een lange tijd in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding en als hockeycoach. Maar de ervaring van mijn eigen burn-out periode en het herstellen ervan hebben mij de inspiratie gegeven om andere mensen te helpen zich te ontwikkelen en als coach voor Meulenberg Training & Coaching aan de slag te gaan.

De methodiek, met de daarbij passende werkvormen, daar geloof ik helemaal in, omdat ze energierijk zijn. En dat is nu juist de sleutel voor geluk. 

Samen aan de slag?

Uitgangspunten voor mijn coaching zijn jouw talenten, het geen wat je graag doet. Die aandacht blijven geven en de energievreters verkleinen.

Samen met jou ga ik werken aan:

  • Scherp krijgen wie je bent
  • Scherp krijgen wat je kunt
  • Scherp krijgen wat je wil en wat je tegenhoudt
  • Scherp krijgen waar je grenzen liggen

Met als doelen:

  • Focus hebben
  • Keuzes maken
  • Je daar goed bij voelen!

Als je klaar bent met ons coachingstraject heb je de ‘tools’ om je goed te voelen en hoop ik dat je in de toekomst er bewust mee bezig blijft zijn. Je moet het dan voor het grootste deel alleen doen! En je leeft zover ik weet maar één keer, geniet er daarom van! 

Kernwaarden in mijn coaching

Ik help jou graag deze veerkracht weer te hervinden. ik heb hiervoor diverse tools in mijn toolbox om dat jou aan te leren. Ik ga niet voor een tijdelijke oplossing. Het gaat bij mij om “skills for life”. Je moet het tenslotte voor het grootste deel alleen leren doen zodat je zelfstandig veel gelukkiger kunt worden!

Om gecoacht te worden door Marc zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Marc Routs?

Meer weten over: