arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Venlo: begeleiding bij stress en burn out

Leuk om kennis te maken!


Ik ben Marc Routs, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marc

'"Gisteren heb ik gewonnen, morgen kan ik verliezen, maar vandaag leef ik!”

Leven vanuit de situatie die er is, dat is mijn motto, dus coach ik ook vanuit de situatie die er is. Dus eerst accepteren wat er is en vervolgens de huidige situatie gebruiken om een beter leven op te bouwen. Want troost je, geen enkel leven is zonder een vorm van tegenslag. De boel oppakken, oftewel vooruitgang gaat niet op een passieve wijze, door bijvoorbeeld alleen te zitten, te praten en te luisteren, maar vooral door te ervaren en, ... te doen. Want juist dat maakt ‘het voelen’ compleet! En dat is essentieel bij het herstellen en het voorkomen van een burn-out.

Mijn coachervaringen heb ik opgedaan op het CIOS Sittard, de Sporthogeschool Tilburg, in coachopleidingen en diverse werkvelden, waarvan een lange tijd in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding en als hockeycoach. Maar de ervaring van mijn eigen burn-out periode en het herstellen ervan hebben mij de inspiratie gegeven om andere mensen te helpen zich te ontwikkelen en als coach voor Meulenberg Training & Coaching aan de slag te gaan.

De methodiek, met de daarbij passende werkvormen, daar geloof ik helemaal in, omdat ze energierijk zijn. En dat is nu juist de sleutel voor geluk. 

Samen aan de slag?

Uitgangspunten voor mijn coaching zijn jouw talenten, het geen wat je graag doet. Die aandacht blijven geven en de energievreters verkleinen.

Samen met jou ga ik werken aan:

  • Scherp krijgen wie je bent
  • Scherp krijgen wat je kunt
  • Scherp krijgen wat je wil en wat je tegenhoudt
  • Scherp krijgen waar je grenzen liggen

Met als doelen:

  • Focus hebben
  • Keuzes maken
  • Je daar goed bij voelen!

Als je klaar bent met ons coachingstraject heb je de 'tools’ om je goed te voelen en hoop ik dat je in de toekomst er bewust mee bezig blijft zijn. Je moet het dan voor het grootste deel alleen doen! En je leeft zover ik weet maar één keer, geniet er daarom van! 

Kernwaarden in mijn coaching

Ik help jou graag deze veerkracht weer te hervinden. ik heb hiervoor diverse tools in mijn toolbox om dat jou aan te leren. Ik ga niet voor een tijdelijke oplossing. Het gaat bij mij om “skills for life”. Je moet het tenslotte voor het grootste deel alleen leren doen zodat je zelfstandig veel gelukkiger kunt worden!

Om gecoacht te worden door Marc

zul je moeten wonen in het Zuiden van ons land:

Noord- Brabant

Ons team werkt in heel Nederland, Marc werkt o.a. vanuit Noord- Brabant

Gelderland

Ons team werkt in heel Nederland, Marc werkt o.a. vanuit Gelderland

Limburg

Ons team werkt in heel Nederland, Marc werkt o.a. vanuit Limburg

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Venlo rijdt Marc graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Je kunt hem ook bereiken door middel van online coaching. Marc  is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stressmanagement
  • Training van groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
Cookies