Burnout coach Overijssel, Drenthe, Gelderland: Michel Naafs

Leuk om kennis te maken

Ik ben Michel Naafs, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Michel

Mijn naam is Michel Naafs, ik ben 43 jaren jong, getrouwd met Renate en trotse vader van 3 kinderen: Daan (18), Jette (15) en Hidde (13).

Ik heb psychologie gestudeerd, ben opgeleid tot coach, counselor en trainer, daarnaast heb ik nog een 1-jarige opleiding gedaan tot algemeen docent weerbaarheid met een specialiteit in kinderen.

Sport

Ik ben gepassioneerd fietser, loper, spinning instructeur en een liefhebber van triathlons. Sport houdt me scherp, fit en overeind.

Ik heb in de afgelopen jaren zeer veel scholen, klassen, (individuele) volwassenen, bedrijven en kinderen bijgestaan, gecoacht en getraind in het thema weerbaarheid, sociale vaardigheden, stress, burn-out, agressieregulatie, persoonlijke ontwikkeling, negatieve life-events en het bouwen aan zelfvertrouwen.

Kernwoorden

Wat ik graag uitdeel?

Mijn kernwaarden zijn: Veiligheid, Betrouwbaarheid, Humor, Oprechtheid, Positiviteit, Eerlijkheid, Betrokkenheid, Ruimdenkendheid en Integriteit.

In de 12 jaren die ik voor Justitie heb gewerkt heb ik professioneel veel blootgestaan aan spanning, stress, bedreigende situaties en agressie. Hier heb ik me door ervaring en scholing destijds verder in ontwikkeld.

In een hectische stressvolle persoonlijke periode, kwam ik in aanraking met Tai Chi, Mindfulness. Het bracht en brengt me rust, regie & energie!

Michel Naafs

Kernwaarden in mijn coaching

Ook ik ben ver over mijn grenzen gegaan in het verleden met het gevolg dat ik een aantal maanden met een burn-out niet heb kunnen werken en moest werken aan mijn herstel. De combinatie van rust, actie, reflectie en coaching heeft me veel sterker gemaakt. Sterker dan ik ooit had kunnen denken waardoor ik nu met passie, power en positiviteit, helder en ontspannen in het leven sta. Mij is het gelukt, jij kan het ook!

Om gecoacht te worden door Michel 

zul je moeten wonen:

Drenthe

Ons team werkt in heel Nederland, Michel werkt o.a. vanuit Drenthe

Overijssel

Ons team werkt in heel Nederland, Michel werkt o.a. vanuit Overijssel

Gelderland

Ons team werkt in heel Nederland, Michel werkt o.a. vanuit Gelderland

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Vriezenveen rijdt Michel graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Michel is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stresscoaching
  • Coaching van gezinnen
  • Coaching in weerbaarheid
  • Coaching van teams & groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen heel vlot contact met je op.

powered by Typeform
arrow_drop_up arrow_drop_down