arrow_drop_up arrow_drop_down
Burnout coaching Gouda

Leuk om kennis te maken

Ik ben Mieke Maat, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Mieke

Mijn naam is Mieke Maat. Ik ben geboren in Rotterdam op 27 mei  1970. Ik ben opgegroeid met een oudere broer die diabetes type 1 heeft, net als mijn vader. Het feit dat mijn broer het zorgenkindje was, maakte dat ik al op jonge leeftijd leerde om mezelf weg te cijferen, mijn behoeftes te ontkennen, mezelf stoerder voor te doen dan ik was en alles weg te lachen. Ik heb me jarenlang schuilgehouden achter een masker en had een flinke muur om me heen gebouwd.

In 2002 was ik volledig vastgelopen in mijn leven. De overlevingsstrategieën die ik mezelf had aangeleerd voldeden niet meer en ik voelde me leeg, ongelukkig, moe, somber en eenzaam. Mijn relaties mislukten, op mijn werk liep het niet lekker, ik voelde me onrustig en dronk en rookte meer dan goed voor me was. Dit was het moment dat ik besloot dat ik het anders wilde.


Rust

Dit is het begin geweest van mijn zoektocht naar geluk, innerlijke rust en vrede. In deze zoektocht heb ik verschillende cursussen gevolgd, therapievormen ervaren, boeken gelezen, kortom… ik heb hard aan mezelf gewerkt en mijn pijnstukken geheeld en met resultaat! Het pad dat ik heb gelopen is niet altijd gemakkelijk geweest, maar het uitzicht dat ik nu heb is prachtig! 

De ervaring en wijsheid die ik heb opgedaan in mijn eigen herstelproces, gecombineerd met de kennis uit verschillende opleidingen, cursussen en trainingen, zet ik nu met veel liefde en aandacht in om jou te ondersteunen bij het herstel van overmatige stress of burn-out.

Ieder mens is uniek. Ieder heeft zijn of haar eigen rugzak. Ik kan goed invoelen wat jij nodig hebt om weer in jouw kracht te komen. In beweging. In de natuur. Ik loop graag een stukje met jou mee op jouw pad naar herstel. In mijn benadering ben ik open en eerlijk. Hard als het nodig is, zacht als het kan, maar altijd respect- en liefdevol

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn passie is om mensen te begeleiden (weer) in beweging te komen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Ik heb ervaren dat mensen zich mentaal beter gaan voelen naarmate ze fysiek actiever worden.

Ik deel deze ervaring graag met de mensen die ik coach en ik zie de mooie vooruitgang die mijn klanten bewerkstelligen

De tientallen mensen die ik heb gecoacht met burn out, laten me zien dat ik doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!

Om gecoacht te worden door Mieke 

zul je moeten wonen:

Zuid-Holland

Ons team werkt in heel Nederland, Mieke werkt vanuit Zuid-Holland

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Bleiswijk rijdt Mieke graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt.

Mieke is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

Cookies