Begeleiding burn-out Delft

Leuk om kennis te maken

Ik ben Miranda Hogervorst, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Miranda

Ruim 25 jaar ben ik bezig met het coachen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling dit op gebied van stress, burn-out en angsten. Mensontwikkeling is mijn vak en mijn passie. Door mijn empathische benadering zorg ik ervoor dat er aandacht gaat naar persoonlijke prestaties en het doorbreken van oude patronen. Wat drijft iemand, welke verlangens hebben zij? Naast luisteren en reflecteren, ga ik als coach ook direct en praktisch te werk. Dit zet mensen in beweging. Mijn ervaring is dat de natuur en bewegen een goede bijdrage levert aan het proces van mensontwikkeling en herstel. 

Mensen ervaren mijn directheid tijdens het coachingsproces als duidelijk en motiverend. Door te werken vanuit je kracht krijg je de ruimte jezelf te blijven en te doen waar je goed in bent. 

 

Mijn missie

Mensen coachen bij het overwinnen van hun angsten zodat zij in beweging komen en daarmee hun zelfkennis vergroten. De mensen meer kracht laten ervaren zodat ze weten wat ze echt willen en hun grenzen durven verleggen. 

 

Trots!

Op mijn gezin en de liefde van vrienden en familie. Ook op mijn studie en loopbaan, van LBO naar HBO en van coach tot bestuurder. Trots op mijn daadkracht om mijn ambitie te volgen. Ik ben trots op de mensen die ik heb mogen coachen. Hoe zij zichzelf zijn gaan ontwikkelen, herstellen van een burn-out en uiteindelijk trots zijn op zichzelf. Dan is voor mij de cirkel rond.

 

Passies

Roeien, in de natuur zijn en mijn volkstuin. Verder muziek, reizen, lezen en creatief bezig zijn, zoals met glas en lood. Verder drink ik graag een wijntje met vrienden in de stad. 

 

Contact?

Wil je meer weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. 

 

 


Kernwaarden in mijn coaching

Net zoals heel Meulenberg Training & Coaching, werk ik volgens deze kernwaarden:

  • Eenvoud
  • Authenticiteit
  • Kwaliteit 

Om gecoacht te worden door Miranda 

zul je moeten wonen:

Coach Delft

Zuid-Holland

Ons team werkt in heel Nederland, Miranda werkt o.a. vanuit Zuid-Holland

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Delft rijdt Miranda graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Miranda is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down