Paul: Leuk om kennis te maken

Ik ben Paul, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Paul

Al mijn hele leven ben ik sterk gedreven door het helpen van mensen om mij heen. Mensen enthousiasmeren, energie geven en delen, kansen zien en samen oppakken, problemen oplossen en bemiddelen, balans creëren en herstellen, alles vanuit een positieve helpende can-do mindset.

Sinds mijn 16e heb ik het boek ‘de kracht van positief denken’ op mijn nachtkastje liggen, wat voor mij de opstap was naar meer en meer willen weten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met als doel om te leren, meester te worden van mijn gedachten en die van anderen te kunnen begrijpen en inzicht te krijgen waarom mensen doen wat ze doen. Inmiddels talrijke (audio)boeken verder, trainingen, seminars en vooral veel praktijkervaring rijker op dit gebied dat mij aantrekt als een magneet. Deze opgedane kennis en wijsheid heb ik sindsdien kunnen inzetten om zelf te groeien en vooral anderen te helpen en te ‘coachen’ om hun potentieel te ontdekken en verder uit te nutten, met als doel richting ‘de beste versie van jezelf’ te ontwikkelen en je (weer) in je kracht te zetten.

Ik heb een sterke achtergrond in de ICT en heb diverse inhoudelijke en leidinggevende rollen gehad waarbij ik altijd ‘teams’ onder mijn hoede heb gehad en honderden mensen heb mogen begeleiden en coachen om van A naar B te komen. Maar ook om klanten te helpen om hun situatie te verbeteren. Geen gladde sales maar oprecht willen helpen als een soort ‘trusted advisor’ met aandacht voor de ander.

En is bij mij alles op rolletjes gelopen, scheen bij mij altijd de zon? Nee, natuurlijk niet en dat is maar goed ook! Je leert namelijk (uiteindelijk) vaak nog meer van dingen niet lopen zoals je dat voor ogen had in plaats van dat alles altijd makkelijk gaat en mee zit. Dat geldt voor iedereen en dus ook voor jou en mij.

Ook in heb regelmatig flinke stress ervaren, soms langdurig en ook een keer te lang doorgegaan terwijl ik wist en voelde dat de situatie ongezond was en me letterlijk en figuurlijk helemaal leeg trok.

Van Oranje/Rood naar Groen en van Groen naar Goud

Maar juist door dit zelf te hebben meegemaakt heb ik nog beter geleerd hoe je ook met (langdurige) stressvolle situaties kunt omgaan, ze vroegtijdig te herkennen, hoe je er weer uit kunt komen en hoe je deze situaties kunt voorkomen in de toekomst.

En houd je een ding goed voor ogen: hoe onprettig je jezelf ook kunt voelen als je (bijna) bent vastgelopen, het bevat ook een kans en kan ook een ‘gift’ zijn die je kan aansporen om dingen anders te doen dan vroeger, grenzen te stellen en actie te nemen om zelfs een beter leven er voor terug te krijgen dan eerder.  En ‘what doesn’t kill you makes you stronger’, vooral als je de juiste hulp en begeleiding durft te vragen.

Ik help je graag om weer om van oranje of rood weer naar groen terug te komen. En eventueel van groen naar goud, maar alles op zijn tijd en niet overhaast. Bij Meulenberg Training en Coaching zetten we hiervoor in de kern de BERG methode in (die zich richt op Bewegen, Eten, Rust en Gedrag), buiten in de vrije natuur om jou succesvol, stap voor stap te laten herstellen naar een gebalanceerd leven.

Weer terug in je kracht en in balans, zodat je veerkrachtig wordt, situaties weer (met gemak) aan kunt en je weer happy en in balans voelt. Het zou niet de eerste keer zijn dat een burn-out achteraf een van de betere dingen is die je is overkomen omdat het je uiteindelijk iets kan opleveren in je leven en je niet alleen iets kosten.

Ik help je terug in je kracht en in balans

Wil je weer kunnen genieten van je leven, je werk, je weer krachtig en zelfverzekerd en in balans voelen zodat je alle situaties weer met gemak aan kunt? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik ga met samen met jou aan de slag in de mooie rustgevende Limburgse natuur om niet weer de oude versie maar een nieuwe krachtigere versie van jezelf te worden 😉

Om gecoacht te worden door Paul zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Paul?

Kennismaken met mijn team van experts?