Remco: Leuk om kennis te maken

Ik ben Remco, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Remco

Ik woon samen met mijn dochter in Eindhoven. Ik sport graag (boulderen en yoga) en ben helemaal gek van muziek. Concerten zijn voor mij dan ook altijd een feest, maar ik mag ook graag een boek lezen of door een museum dwalen.

Waar ik vandaan kom

Een carrière bij een groot bedrijf, een pracht van een dochter, een fijn huis, leuke vrienden en een drukke sociale agenda: een recept voor het ideale leven, op papier weliswaar. Voor mij voelde het als een last:  Ik voelde letterlijk ’s morgensvroeg tot ’s avonds de stress door mijn lijf gieren, lag uren in bed te piekeren en mijn lijf had allerlei onverklaarbare kwalen en pijntjes. Ik had het idee dat ik op mijn tenen moest lopen en mezelf weg moest cijferen om al het moois in mijn leven vast te kunnen houden, laat staan dat ik er van kon genieten. Ik voelde dat het zo niet langer kon, maar drukte dit gevoel weg als een bal onder water.

Een bal vliegt uiteindelijk altijd het water weer uit. Bij mij vloog de bal uit het water in de vorm van een fikse burn-out. Het leven was voor mij net zo grauw als mijn gezicht toen, ik kon niet meer tegen prikkels en was doodmoe en doodsbang over hoe het verder zou moeten gaan.

Waar het lichter werd

Door mijn burn-out besloot ik eindelijk om het anders te gaan doen. Ik voelde dat ik niet meer verder kon gaan met het leven van iemand anders te leiden, ik wilde mijn eigen lichte leven gaan leiden. Ik ging naar mezelf luisteren en ging beter voor mijn lijf, hoofd en hart zorgen. Sporten, therapie en coaching, gezonder eten, bewuste keuzes voor mezelf maken: langzaam maar zeker bouwde ik een nieuwe versie van mezelf en werkte ik hiermee toe naar wat ik altijd al wilde doen: mijn ervaringen en gevoeligheid gebruiken om anderen te helpen hun eigen lichte leven te vinden.

Mijn passie

Lichter leven begint met luisteren naar jezelf en jezelf gunnen wat je écht wil of nodig hebt: het begint altijd met de eerste stap te nemen en jezelf te gunnen dat je even op een ander mag leunen tijdens het zetten van die eerste, belangrijke stappen.

Dat leunen kan bij mij. Ik help je met hoe je weer op jezelf kunt vertrouwen en hoe je zelf meer rust, balans en licht in je leven kunt krijgen. En als jij dat weer kan, dan kun je daar de mensen om je heen weer bij helpen. En zo zorgen we samen voor meer bewustwording en meer licht in de wereld.

Wat anderen over mij zeggen

Analytisch – humor- creatief – doorzetter – flapuit – gevoelig – laagdrempelig

Om gecoacht te worden door Remco zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Remco?

Kennismaken met mijn team van experts?