arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Maastricht: hulp burn out stress

Leuk om kennis te maken

Ik ben Timo Widdershoven, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Timo

Mijn naam is Timo Widdershoven, geboren en getogen in Limburg waar ik met plezier woon en werk. Ik heb 20 jaar in de industriële dienstverlening gewerkt als vestigingsmanager. In een drukke en stressvolle omgeving waar het voornamelijk draaide om zoveel mogelijk winst en presteren.

Na een dodelijk ongeval van een van mijn medewerkers ben ikzelf in een Burn-out terecht gekomen. Destijds bestond de begeleiding van uit het voorschrijven van antidepressiva een paar gesprekken met een psycholoog. De wet poortwachter was nog niet ingevoerd. Ook was er vanuit werkgeverszijde nauwelijks medewerking of begrip. De druk werd alleen maar opgevoerd met de keuzes: Zo snel mogelijk weer aan de slag of vertrekken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het laatste. Daarna ben ik nog een aantal jaren als ambtenaar aan de slag gegaan. 

Echter bleef het ondernemerschap mij aantrekken en in mijn omgeving zag ik steeds vaker dat ook anderen mensen in mijn omgeving worstelde met het vinden van harmonie in hun werk en privéleven waardoor ze te maken kregen met stress, overspannenheid en zelfs Burn out klachten.


Stress

Als ervaringsdeskundige wist ik dat het anders moest en kon. Ik besloot dan ook het roer om te gooien en ben naast mijn baan, diverse opleidingen op het gebied van (fysieke) training, persoonlijke ontwikkeling, psychologie en stressmanagement gaan volgen. Als natuurliefhebber kwam op een gegeven moment het idee om mijn vaardigheden te combineren als outdoorcoach. 

Ik ben in het diepe gesprongen en zie hier sta ik nu met de, voor mij althans mooiste baan van de wereld.


Waarin ik mijn mijn missie “Mensen helpen om hun belemmerende overtuigingen te overwinnen, waardoor ze zo snel als in hun vermogen ligt en in goede gezondheid hun harmonie in werk, leven en bewegen kunnen (terug)vinden. Helemaal kan waarmaken.Passie

Wandelen, hardlopen en sporten buiten, in de natuur zorgt ervoor dat ik mijn energie kan opladen. Hierdoor ontstaat er rust en ontspanning. De natuur en bewegen is voor mij het middel om stress en burnout aan te pakken. Tijdens mijn coaching maak ik ook gebruik van ademhalingstechnieken waarbij ik mensen leer hoe ze hierdoor beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

Om gecoacht te worden door Timo 

zul je moeten wonen in:

Brabant

Ons team werkt in heel Nederland, Timo werkt ook vanuit Brabant

Limburg

Ons team werkt in heel Nederland, Timo werkt met name vanuit Limburg

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Geleen rijdt Timo graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Timo is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
Cookies