Burn out Stress coaching Vlissingen Oude Tonge

Leuk om kennis te maken

Ik ben Yolanda Joosse, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Yolanda

Van nature ben ik iemand die graag in beweging is, zowel fysiek als mentaal. Mijn energie haal ik uit persoonlijke groei van (jong)volwassenen en professionals, het behalen van resultaat en het verder blijven ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden. Mijn motto is: No rhythm no flow. Ik woon in Middelburg, heb een zoon van 12 jaar en een relatie.

Vanuit beweging tot de kern

Ik help jou om vanuit beweging bij de kern te komen en weer regie te krijgen over je leven. Die regie begint bij mijn coachsessies, want jij doorloopt het proces. Ik zie mezelf als facilitator door je te zien, te horen, je gerichte vragen te stellen en je vanuit beweging te laten doen en ervaren. De antwoorden, transformaties en oplossingen komen uit jou. Ik heb vertrouwen dat jij het kan en dat vertrouwen ga jij in jezelf ook vinden.

Topsport

Door mijn basketbalcarrière op topniveau weet ik hoe het is om in je  kracht te staan en het beste uit jezelf te halen. Ook ken ik de andere kant van de medaille. Wanneer je in het dagelijks leven wordt beperkt door fysieke en mentale klachten en de impact die dit heeft op je leven (en je omgeving). 

De laatste jaren is mijn aandacht vooral uitgegaan naar sport en bewegen. En dan met name in sport en bewegingen in combinatie met coaching op het gebied van stress en burn-out.

Eigen ervaring

Jaren geleden kreeg ik zelf een burn-out. Om te herstellen was ik enorm zoekende naar de juiste hulp. Ik ervaarde alleen (vaak) niet de begeleiding, aandacht en betrokkenheid vanuit de verschillende zorgverleners die ik juist zo nodig had. Om die reden en vanuit het resultaat vanuit mijn eigen stagnatie ben ik mezelf gaan omscholen tot master coach.


Inzicht

Door de theoretische kant te bestuderen, mijn eigen ervaring, mijn werkverleden in de communicatie/marketing en mijn topsport achtergrond kan ik nu zelf mensen begeleiden op een manier zoals ik het zelf graag had gewild. Ik heb helder inzicht gekregen in hoe we vaak als mens vastzitten in onze eigen denk- en gedragspatronen, belemmerende overtuigingen, oordelen en negatieve gevoelens en hoe die ons dagelijks in de weg kunnen zitten. Daarnaast (her)ken ik welke levensfasen zich aan kunnen dienen en hoe ik daar effectief op kan aansluiten.


Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. En wie weet loop ik straks een aantal maanden met je mee op jouw pad en ondersteun ik je in dit mooie proces… Ik ontmoet je graag.

'Een verandering vindt niet alleen plaats in je hoofd, een verandering moet je ook voelen en vooral DOEN'

Coach burn out goes

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach ben ik onderscheidend in de zin dat ik mensen door middel van bewegen in de buitenlucht hun eigen kracht weer laat voelen en dat ze van daaruit weer weten wat ze willen en vooral hoe ze het willen. Dit maakt mensen zelfbewust en weerbaar. Elementen die enorm bijdragen aan een duurzaam herstel van overspannenheid en burn-out. 

Om gecoacht te worden door Yolanda

zul je moeten wonen in de provincie Zeeland.

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Middelburg rijdt Yolanda graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. 


Yolanda is goed in:

  • Werken vanuit gelijkwaardigheid met een goed luisterend oor.
  • Het verplaatsen in een ander na haar ervaring met burn-out.
  • Een vertrouwensband op bouwen.
  • Begeleiding van (top) sporters met wedstrijdstress

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
arrow_drop_up arrow_drop_down