arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Emmen: stress en burn out

Leuk om kennis te maken

Ik ben Dick Oosterwijk, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Dick

Ik ben Dick Oosterwijk, 63 jaar en al ruim 10 jaar Lifestyle coach. Vanuit mijn eigen holistische gezondheidscentrum nabij Elp help ik mensen met het aanleren van gezond gedrag door een combinatie van (kracht)training, yoga, massage en advies over voeding op basis van de macro- en micronutriënten.

Sportieve harde werker

Tijdens mijn studie Informatica ben ik verslaafd geraakt aan sport en dan vooral atletiek op hoog niveau. Het competitieve, je eigen grens opzoeken en iedere keer beter willen worden, ik vond het geweldig. Na mijn studie heb ik bij verschillende grote organisaties gewerkt als Consultant. Een cultuur van keihard werken en een gemiddelde werkweek van 60 uur. Ook in deze drukke tijd bleef ik sporten en goed voor mezelf zorgen, omdat het anders niet vol te houden zou zijn.

Mijn laatste functie bij een groot concern in de voedingsmiddelenindustrie veranderde in een managementfunctie bij ons eigen ICT-bedrijf Vertis. Jaren van nog harder werken en sterke groei, maar wel met meer vrijheid en resultaat.


Na de verkoop van dit bedrijf kreeg ik de ruimte en de tijd om te bedenken waar ik mijn tijd echt aan wilde besteden. Wat ik nu echt belangrijk genoeg vond om mijn tijd aan te besteden.


Gezond < - > Sterk < - >   Gelukkig

Dat leidde tot het geven van sportlessen bij het Achmea Health Center. Ik wilde mijn persoonlijke liefde voor sport delen met anderen en mensen helpen met gezonder leven. In een vloek en een zucht had ik mijn eigen praktijk. Mijn klanten van de lessen zochten meer persoonlijke begeleiding en hulp bij hun specifieke blessures of klachten. Na dit eerst thuis op te vangen, besloot ik een bijzondere locatie midden in de landerijen van Elp te kopen.


Eenmaal gestart met de eigen praktijk ben ik opnieuw aan de studie   gegaan; alles lezen over voeding, supplementen en effectief trainen. Ook heb ik geïnvesteerd in veel verschillende opleidingen. Zodat ik mezelf nu Dorntherapeut, Personal Trainer, Kettlebell-instructor en Yin Yoga docent mag noemen, of zoals ik het zelf zie: Lifestyle Coach.

Als Lifestyle Coach begeleid ik klanten die mij benaderen met hun klacht. Maar er blijkt altijd meer achter te zitten. Daarom geloof ik in de holistische aanpak. De mens is een systeem van complexe componenten en alles heeft invloed op alles.

Dat maakt het ook uitdagend om deze mensen te helpen: met kleine aanpassingen in het gedrag kunnen hele grote problemen opeens verdwijnen. En soms kunnen kleine problemen heel veel werk vragen van de klant en de coach.

Kernwaarden in mijn coaching

Ik vind het belangrijk jou echt uit je burnout of stress te helpen. Niet alleen herstellen van de gebeurtenissen, maar echt constructief een betere manier van leven.


Daarom vind ik respect, empathie, openheid, eerlijkheid, autonomie, jezelf niets te kort doen en doen wat je belooft ontzettend belangrijk

Om gecoacht te worden door Dick 

zul je moeten wonen in Drenthe

Drenthe

Ons team werkt in heel Nederland, Dick werkt vanuit Drenthe

Training

Ons team verzorgt ook verzuimpreventie

Nederland

Ons team werkt in heel Nederland,

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Elp rijdt Dick graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Je kunt hem ook bereiken door middel van online coaching. Dick is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
Cookies