arrow_drop_up arrow_drop_down
Burnout coach Groningen, Drenthe, Friesland: Jessie Reitsema

Leuk om kennis te maken

Ik ben Jessie Reitsema, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Jessie Reitsema

Tijdens mijn loopbaan als constructeur en projectleider, in de bouwtechnische branche, ontwikkelde ik een gezonde nieuwsgierigheid naar waarom mensen doen wat ze doen. 


Het viel me op dat er heel vaak gestuurd werd op technische resultaten en veel minder op de menskant met zijn behoeften of ontwikkelwensen. Hierdoor ben ik me meer en meer gaan verdiepen in gedrag en patronen van mensen. Ruim 7 jaar geleden heb ik het roer omgegooid, ben ik een gedegen opleiding aangegaan en als zelfstandig coach en trainer gaan werken.


Burn-out

Stress kende ik niet, dacht ik. Ik ben gewoon gedreven en enthousiast. Daarbij zie ik vaak mogelijkheden en ben ik leergierig. Werk voelde niet als werk. Juist deze factoren hebben er toe geleid dat in september 2014 mijn lampje uit ging. Even dacht ik nog: dit is een waarschuwing! Schouders er weer onder en gaan. 

Kern van de burn-out

Helaas, drie weken later ging ik down-and-out.

En dan zit je midden in het vak! Dat voelde als falen. Deze drempel ben ik gelukkig over, sinds ik weet wat de kern van mijn burn-out is. Grenzen en signalen gewoon weg niet signaleren.... Wel naar anderen luisteren, maar niet naar mezelf!!


Lange nasleep/ diverse hulpvormen

Mijn burn-out heb ik als heftig ervaren, de eerste maanden kon ik niets. Mijn gezinsleven, met een net naar schoolgaande jonge dochter,stond stil. Werken was, hoe graag ik ook wilde, niet eens mogelijk. Ik leefde als een kasplantje.


Veel verschillende hulp-vormen ben ik aangegaan. Ondanks dat ik weer functioneerde, bleef mijn energie wisselend en laag. Ook bleven mijn burn-out klachten me lang parten spelen. Totdat ik 'verplicht' werd te gaan bewegen, buiten, in de natuur. Mijn veerkracht kwam terug, zo ook mijn energie alsmede het weer kunnen genieten van het leven.

Burnout coach Groningen, Drenthe, Friesland: Jessie Reitsema

Aan de slag als burnout- en stresscoach

Jessie kreeg zelf twee jaar geleden een burnout en is er uiteindelijk met behulp van Ruud er weer bovenop gekomen. Dit werkte zo goed samen, dat Jessie (door haar uitgebreide coach opleidingen en werkervaring) al snel aan de slag ging om de grote vraag naar burnout en stresscoaching aan te kunnen. Hedentendage is Jessie een graag geziene coach in Noord Nederland

Om gecoacht te worden door Jessie 

zul je moeten wonen in Noord-Nederland

Drenthe

Ons team werkt in heel Nederland, Jessie werkt o.a. vanuit Drenthe

Friesland

Ons team werkt in heel Nederland, Jessie werkt o.a. vanuit Friesland

Groningen

Ons team werkt in heel Nederland, Jessie werkt o.a. vanuit Groningen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Kennismaken met Jessie (reken af met stress en burnout)

Cookies