Piet: Leuk om kennis te maken

Ik ben Piet, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Piet

Als je een druk leven leidt kan je vergeten goed voor jezelf te zorgen. Ik ben er om je te helpen je balans stap voor stap weer terug te vinden. Door 2 burn-outs in het verleden ben ik ervaringsdeskundige op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. 

Omdat ik de kracht van coaching ken, heb ik om die reden voor dit mooie vak gekozen en zet ik dit graag met passie in om echt een verschil te maken. Bij wandel coaching lopen we samen op, zijn we gelijkwaardig, zonder oordeel en kun je jezelf zijn zonder een masker op te zetten.

Je bent voor mij een mens met een wens

Je ervaart in de natuur de ruimte en rust en dat is wat je brein en lijf goed kunnen gebruiken om veranderingen in te kunnen zetten.

Ik geniet om na de interventies mensen weer in balans te zien met energie en perspectief en dit maakt ook mij gelukkig en dankbaar.

Dat is waardoor bij mij het plezier altijd blijft voor dit vak.

Mijn kenmerken: geduldig, invoelend vermogen, vertrouwd, sociaal en verbindend.

Het is mijn werk om je doelen te begrijpen en helpen bij de beste verandering voor jou. Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat mensen zeggen over Piet

Alsof je met een goede
vriend in het bos loopt

Ik heb Piet ervaren als een fijn persoon om mee te communiceren en hij had altijd aandacht voor mij als persoon. Je helpt bij het creëren van nieuwe inzichten waar je zelf niet op was gekomen, welke helpend zijn voor een goede fundering richting herstel.

Als ik het zou moeten uitleggen heb ik het ervaren alsof je met een goede vriend in het bos loopt, maar dan met iemand die je er ook echt bovenop helpt!

Al met al ben ik zeer positief, kan het iedereen aanraden!
Dion

Om gecoacht te worden door Piet zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Piet?

Kennismaken met mijn team van experts?